Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti szerettek hosszan szopni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerettek hosszan szopni? Vagy csak max 10 perc?

Figyelt kérdés
Az első partnerem ugyanis nem szerette 10 percnél tovább csinálni, pedig izgatna akár fél órán át is:) Van aki pont azt szereti, ha sokáig csinálhatja?

2015. szept. 14. 23:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
Imádok szopni! Az Uram utasítására szopok többnyire, bár nekem is kell minden nap, hogy szophassak és a lehetőség szinte mindig adott is. Eddig még nem néztem az órát, de szerintem a legkevesebb a tíz perc még akkor is ha csak kedveskedni kell. Persze az ondóját (és gyakran még a vizeletét is) lenyelem hiszen az nagyon egészséges és így is illik. Szerintem néha még fél óráig is szopom az Uram, bár általában azért hamarabb elélvez.
2015. szept. 16. 14:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
minél tovább tart annál jobb!ha rajtam múlik akkor biztos eljátszadozom vele min fél órát, de egy kiadós szex alatt ez meg is duplázódhat több felvonásban
2015. szept. 16. 16:04
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor órákig kényeztetem a barátom... :S
2015. szept. 16. 16:13
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem írom,hogy max 10 perc vagy akármennyi.de nem szertem sokáig csinàlni. Van azért màs is amit lehet szopni,nyan

lni,stb. De a hosszú szopástól elfárad a szám.

2015. okt. 1. 17:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Igen szeretek, 1 és fél óra volt eddig a legtöbb
2015. okt. 2. 07:06
 16/25 anonim ***** válasza:

Full passzív vagyok és a válaszom: nem..

hatalmas szerencsémre a barátom és én is jobban szeretünk a lényegre térni, sőt ő általában egy durva petting után nem is szeretné hogy orálisan kielégítsem, hanem azonnal megdug. :DDD

2015. okt. 3. 02:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Imádok szopni. Addig csinálnám amíg engedi a partner. F
2015. nov. 16. 10:11
 18/25 anonim ***** válasza:
Irnátok kort is és kb.merre laktok
2015. nov. 16. 10:49
 19/25 anonim ***** válasza:
#17 vagyok. 24 éves Beregszászi
2015. nov. 16. 11:08
 20/25 anonim válasza:
Még sosem szoptam, de annyira szeretnék.^^
2016. febr. 22. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!