Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktív vagy a passzív fél szokta elvárni hogy a másik fél a tenyerén hordozza?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 20:26
1/13 anonim válasza:
Azt szeretem, ha egyenlőek vagyunk. Nem kell a tenyeren hordozás.
2/13 A kérdező kommentje:
helyes! :)
2015. szept. 13. 20:35
4/13 anonim válasza:
barátom a tenyerén hordoz és én is őt:)
21, passzív
5/13 anonim válasza:
Nem értem miért téma folyamatosan ez az aktív, passzív dolog... ez annyit takar, hogy szexben ki mit csinál szívesebben, miért lenne befolyással bármi másra?
6/13 anonim válasza:
Én jobban szeretem a másikat kényeztetni, aktív szerepet vállalok nem csak az ágyban ;)
7/13 anonim válasza:
Az nekem még tetszik, ha otthon esetleg az ágyon kívül is látszódnak kicsit a szerepek, például a passzív fél háziasabb, és ő végzi inkább a nőies jellegű házimunkákat, míg az aktív fél a férfias feladatokat, a döntéseknél pedig ő a határozottabb, ő úgymond a férfi a háznál. De az már túlzás lenne egyértelműen, ha az egyik fél elvárná, hogy a másik fél eltartsa őt.
8/13 anonim válasza:
Sztem a kerdezo nem eltartasra gondolt:D amugy meg a donteshozatalt ne o vegezze egyedul csak mert o d*g engem
Ugyan olyan magabiztos es hatarozott vagyok en is.
9/13 anonim válasza:
Áh ezt de nem szerettem, mikor valaki a tenyerén hordozott ez engem túlságosan megvisel, igaz az ágyba passzív vagyok, de nem vagyok képes elviselni ha egy adott szerepbe skatujáznak be... Semmi nőiesség nincs bennem az ágyon kívül
10/13 anonim válasza:
szerintem mindenki máshogy kényezteti a partnerét, attól függ, ki mit szeret. persze aktív-passzív szempontból is lehet nézni, mert ott is az egyik szerepben lévő mást csinál(hat), persze nem törvényszerű. de a kapcsolatban fontos, hogy mindkét fél úgymond a tenyerén hordozza a másikat :)
(a 7# válasz nem rossz szerintem, egy kicsit még tetszik is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!