Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktív vagy a passzív fél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktív vagy a passzív fél szokta elvárni hogy a másik fél a tenyerén hordozza?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt szeretem, ha egyenlőek vagyunk. Nem kell a tenyeren hordozás.
2015. szept. 13. 20:29
 2/13 A kérdező kommentje:
helyes! :)
2015. szept. 13. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A bunkóbb.
2015. szept. 13. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:

barátom a tenyerén hordoz és én is őt:)

21, passzív

2015. szept. 13. 21:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért téma folyamatosan ez az aktív, passzív dolog... ez annyit takar, hogy szexben ki mit csinál szívesebben, miért lenne befolyással bármi másra?
2015. szept. 13. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a másikat kényeztetni, aktív szerepet vállalok nem csak az ágyban ;)
2015. szept. 13. 22:19
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Az nekem még tetszik, ha otthon esetleg az ágyon kívül is látszódnak kicsit a szerepek, például a passzív fél háziasabb, és ő végzi inkább a nőies jellegű házimunkákat, míg az aktív fél a férfias feladatokat, a döntéseknél pedig ő a határozottabb, ő úgymond a férfi a háznál. De az már túlzás lenne egyértelműen, ha az egyik fél elvárná, hogy a másik fél eltartsa őt.
2015. szept. 13. 23:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a kerdezo nem eltartasra gondolt:D amugy meg a donteshozatalt ne o vegezze egyedul csak mert o d*g engem

Ugyan olyan magabiztos es hatarozott vagyok en is.

2015. szept. 14. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Áh ezt de nem szerettem, mikor valaki a tenyerén hordozott ez engem túlságosan megvisel, igaz az ágyba passzív vagyok, de nem vagyok képes elviselni ha egy adott szerepbe skatujáznak be... Semmi nőiesség nincs bennem az ágyon kívül
2015. szept. 14. 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindenki máshogy kényezteti a partnerét, attól függ, ki mit szeret. persze aktív-passzív szempontból is lehet nézni, mert ott is az egyik szerepben lévő mást csinál(hat), persze nem törvényszerű. de a kapcsolatban fontos, hogy mindkét fél úgymond a tenyerén hordozza a másikat :)

(a 7# válasz nem rossz szerintem, egy kicsit még tetszik is)

2015. szept. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!