Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önkontrollja a melegeknek?
Figyelt kérdés
Érdekes jelenség,hogy társkeresőkön,bármilyen célból is,de nagyon "igényes" az idős korosztály,értem azt 4-től felfelé.Többségében ezek elhízott,izzadós nem esztétikus emberek,akik ráadásul fiatal,jóképű és jótestű srácokat keresnek ismerkedni.Részben megértem,ha pénz van emögött,de ha nem,akkor miért nincs önkritikájuk magukhoz hasonlót keresni.Nincs pofára esés,és közösen fogyózhatnának legalább!Tisztelet a kivételnek,az idősek borzasztóak!2015. szept. 12. 09:30
11/14 anonim válasza:
ha apakomplexusa van valakinek, még nem jelenti azt, hogy vénembereket vagy elhízottakat szereti..
Nekem is idősebbek jönnek be 30-40-ig. 19f
12/14 R8 válasza:
Úgy látszik ők így érzik jól magukat,de amikor fiatalabbak voltak,akkor se.adtak többet magukra,de ha pénz van ,akkor személyi edzőre vagy konditeremre miért nincs ? Az idősebb korosztály is nézhet ki jól,ha kicsit igényes !
13/14 anonim válasza:
# 12
Nagyon egyetértek. A nők alakja nagyban változik szülés után pl könnyebben jönnek a kilók, megereszkedik a mell.
Egy férfi pedig frankón karban tudja tartani magát akár még 50 évesen is.
14/14 anonim válasza:
kérdező !.....KI A FAx VAGY te !! ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!