Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknek még kamasz korukban sem állt fel nőkre?
Nem könnyű egy heterónak egy homoszexuálist megérteni. Van farkam nem is kicsi. Mindig kéznél van. Annyit izgatom amennyit csak akarom. De én mindig láthatok farkat az enyémet és izgathatom. Még meg is unom. Miért izgatna más farka ha nekem is van. Elérem itt van, látom és izgatom. Ha nekem van olyan akkor a másé miért jobb vagy izgatóbb mint az enyém? De olyan mint ami egy nőnek van az nekem nincs. Izgat mert az más és mindenben másképp néz ki mint egy férfié. A hüvely kialakítás olyan ingert add a farkamnak amit egy popsi nem tud./ de ettől még finom egy popsi is/ Arra vágyom ami nekem nincs és szeretném hogy legyen.
Nem azért írtam mert egy meleget lenézek. Csak heteróként ezt érzetem.
3: Nem mindenkinek a nemiszerv tetszik. Én is a nőket szeretem, de többnyire az arcuk fog meg. A puncijukat nem nézegetem, mert az nekem nem szép látvány.
42F
Még 17 évesen elég rendesen rámnyomult egy csaj és amikor beleült az ölembe mindig rögtön felállt, meg amikor nagyon hozzámsímult, akkor is.
Ma már ez nem megy, buliban ha hozzámjön egy csak és hozzámdörgöli magát már semmi nem mozdul meg bennem. Bezzeg ha ezt ez srác tenné... :)
Már kamasz korukban sem áll fel.
18/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!