Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyünk, hogy a pasim meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk, hogy a pasim meg tudjon d. u. g. m. i engem?

Figyelt kérdés

30 év körüli meleg pár vagyunk. Elvileg mind a ketten unik vagyunk, bár a barátomat inkább passzívnak mondanám. Én ezért kénytelen vagyok inkább aktívként jeleskedni. Pedig néha nagyon szeretnék passzív lenni. Én már sokszor meg-duglam a páromat. Bele is élveztem. Ő is elment már eközben. Orális szeksz és kölcsönös mazti is sikerült már mindkét felállásban. De ha aktus közben kellene neki felül lenni, akkor zavarba jön, és nem megy a dolog. Néha rövid időre belém tudott jönni, de egyikünk sem élvezett el közben.

Mivel a többi dolog megy, ezért impotensnek nem mondanám őt.

Nem szeretném tárgyakra cserélni a szerszámát, nem szeretnénk 3. félt bevonni a játékba és főleg nem szeretném őt elhagyni. De nagyon szeretnék a popsimban újra dákót érezni.

Mit javasoltok?

2015. szept. 9. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Huhh én annó voltam egy passzív sráccal passzív létemre, szóval türelem kell egy nagy adaggal... Ott az volt a gond, hogy attól félt hogy hamar elsül, viszont úgy 3 hónap próbálkozás után alaposan megtudott dgni, szóval türelem és próbálkozás :)
2015. szept. 10. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Már megint hova tévedtem???:SSSSSSS Háányok
2015. szept. 21. 00:48
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, az a te bajod. Hányjál csak magadnak a négy fal közt, mert senki nem kíváncsi rád.
2015. szept. 21. 03:22
 14/16 anonim ***** válasza:
12%
Látom a melegek rendesen felpontoztak kedves utolsó. Gondolom hasznos választ nem adtál, de ilyen meleg párti oldalon ez már csak így megy...
2015. szept. 21. 06:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire jó érzés a passzív szerep? :D Én is passzív vagyok, és vágyom arra, amit a kérdező is leírt, de egy kicsit félek az elsőtől, mert mindenki fájdalmasnak mondja. Kérdező! Szerintem, ha kellően fel van izgulva, akkor mennie kell a dolognak. :) 20/f
2015. szept. 21. 09:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon jó érzés a passzív szerep, főleg ha jól csinálják.

Fel van izgulva, csak stresszel, teljesíteni, bizonyítani akar. Meg akar felelni. Nem tudom, hogy mivel tudnám megnyugtatni. Az életben is femininebb ő, mint én. Az ágyban meg alig érzi magát férfinek, pedig szerintem minden megvan benne ahhoz, hogy legalább néha férfi legyen.

2015. szept. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!