Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok tanácsot adni MAJD ügyben?
Tavaly megtetszett egy srác és még mindig érdekel, bár már nagyon rég láttam. Együtt jártunk nyelvtanfolyamra de amúgy itt lakik a városban.
Nem tudtam, hogy meleg-e de egyértelműen nézett, figyelt.
Énn pedig óvatosan de próbáltam kedveskedni, "véletlenül" simogatni, ilyenek. Nem pofozott föl de nem is mondott rá semmit.
De nem meleg szerintem. Attól én még reménykedek.
Aztán randira hívtam amire annyit mondott, hogy MAJD.
Szóval se igen se nem. Hát kösz.
Aztán vége lett a tanfolyamnak és nem hallottam róla többet csak bejelöltem fbon. Névnapján rá írtam, megköszönte, ennyi.
Lett egy barátnője. De kb. 3 hete szakított a csajjal.
Hogyan környékezhetném meg megint?
Mi az a MAJD szerintetek?
Ha nem mondott semmit a simogatásra az alapból nem rossz jel, de nem tudhatjuk, hogy hol simogattad és mennyire vette ezt rossz néven és ráadásul milyen körülmények játszottak közre ebben.
18/F/Passzív
Mi az ami nem erőszakos?
A kezét simogattam amúgy meg.
Szerintem ha simogattad a kezét és nem szólt semmit lehet van esély rá, hogy nem hetero. Az előttem szólóval pedig egyet értek, hogy szépen lassan közeledj hozzá.
18/F/Passzív
Nem nyilvános volt, és nem csak egyszer.
Sajnos én is gyáva vagyok randira hívni újból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!