Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti vonzónak találjátok az ilyen férficombokat?
2015. szept. 3. 10:35
1/24 anonim válasza:
Én nem, számomra túl szőrös :) De sokaknak pont ez tetszik.
2/24 anonim válasza:
Számomra ez picit már a túl szőrös kategória, bár könnyen lehet, hogy csak az adott képen tűnik annak. Amugy viszont ha olyan valakihez tartoznának a lábak, akit szeretek, egyáltalán nem érdekelne, hogy túl szőrös-e.
4/24 anonim válasza:
Nekem tetszik. Inkább legyen egy kicsit szòrösebb, mert a szőrtelentől rosszul vagyok.
18/F
7/24 anonim válasza:
nagyon tetszik! Szerintem vonzó
8/24 anonim válasza:
Csak kár hogy nincs farkad. A gatya lapos.
9/24 anonim válasza:
nekem egy férfi nem csak a combjától vonzó, jó persze, nem rossz dolog, ha szexi :D de nekem egy férfi teljes testében kell hogy vonzó legyen. Amúgy én nekem nincs sok bajom azzal, ha valaki szőrös :)
10/24 anonim válasza:
Nekem is ilyen a lábam :'D hehe, szerintem lenyultad a lábaimat :p am nincs vele semmi gond, valakinek ez tetszik, ahogy olvasod így is van, passzívból és aktívból egyaránt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!