Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok ajánlani meleg társkereső oldalt?
2. válaszóló.
Azok az oldalak tele van kamuval képpel stb.... nem társkereső oldal kell itt hanem ki kéne húzni a szabadba és ott kéne keresni társat.. pontosítva meleg társat. mi értelme van az interneten ismerkedéssel azt nem tudom.. Amúgy sem sül ki túl sok jó belőle..
Vasex, azért neten még mindig több esélye van a melegeknek szerintem. Nagyon sokan ott találtak meg a párjukat. Persze vannak szerencsések, akiknek sikerült előben, de az a ritkább. Nehéz megmondani ki meleg és ki nem, és azért nem mész oda egy vadidegenhez az utcán, hogy "szia tetszel"...
Szerintem randigay. :)
3: Mert a férfiak 80%-a heteró és még én melegként is teljesen megérteném ha pofán vágnak vagy felháborodnak, ha egy meleg rájuk hajt.
planetromeo szerintem is. Könnyű ott partnert találni. Tartósat is lehet. Nagyon sokan vannak rajta. Trükk: Egyszerre egynél több emberrel kell ismerkedni.
hotbull.hu. Ott még nem igen találkoztam kamussal.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!