Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam lehet, hogy meleg?
Erősítsd meg neki, hogy nem az (pszichés okok miatt)
és mutathatsz neki akár netről leszbi/solo képet/vidit, hogy mit reagál rá...nem azt mondom, hogy közösen nézzétek, vagy kézzel csináljátok, csak megmutatod és megmondod: "fiam, ha ez tetszik akkor nem vagy meleg" (persze valami normális csajt mutass neki ne valami extrémet, mondjuk néger meg hasonlót se, mert lehet az sem jön be neki...
22F
A 14,15,16 év ilyen.serdülnek a gyerekek,és egyre kíváncsibbak,kipróbàlnak mindent.
Én most töltöttem a 17-et,lány vagyok,és 14 éves koromban jómagam is próbálkoztam a sajátnemű partnerekkel. Volt egy 2 éves kapcsolatom egy nálam 2 évvel idõsebb lánnyal (amolyan futó kaland), viszont nem vagyok leszbikus,sem biszexuális,azóta több barátom is volt,teljesen a fiúkhoz vonzódom.
Kipróbáltam, nem folytatódott,de egy jó tapasztalat volt.
Hagyd te is a fiadat kísérletezni,nem kell aggódni,pláne,hogy nem döntheti el helyette senki. Ezt a teste választja,nem te,s nem is õ. Szerintem majd kialakul,addig nem érdemes ezen rágódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!