Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gumi nélkül szopni? (meleg)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül szopni? (meleg)

Figyelt kérdés
Persze az aktust gumiban kell, de megkérhetem a partnert, hogy húzzon gumit, amikor szopom?

2015. aug. 29. 16:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Csak hiába megyek szűrésre ha már elkaptam, jó persze nem fertőzök tovább, de nekem így is szar lenne már.
2015. aug. 29. 17:38
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

előtte a partnered menjen szűrésre...

aztán csináljátok

2015. aug. 29. 17:42
 13/22 anonim ***** válasza:
Gondolom alkalmi partnerről van szó, nem állandóról.
2015. aug. 29. 18:14
 14/22 A kérdező kommentje:
igen, alkalmi
2015. aug. 29. 18:27
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne alkalmizz szerintem. Megértem, hogy nagy a kísértés, de gondold végig: az a gyönyörökkel teli félóra ér-e annyit, hogy utána orvosokhoz szaladgálj? Én fél évig ezt csináltam, azt hittem szifiliszes vagyok, aztán a végén kiderült, hogy csak egy egyszerű bőrallergia. Az zavart meg, hogy az együttlét után 1 héttel kezdtek kijönni rajtam bizonyos tünetek. Minden eredményem negatív volt szerencsére, mégis jó lecke volt. Állandó, megbízható partnerem van, de ha nem találnék ilyet, akkor inkább leélem az életemet szex nélkül, de olyanhoz nem mernék hozzáérni, akiről nem tudok megbizonyosodni, hogy nem szexelget összevissza. Nem ér annyit az egész, hidd el.
2015. aug. 29. 19:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Kapott már el valaki úgy AIDS-t hogy szopott, de nem nyelte le?
2015. aug. 29. 22:51
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Azt mondják a srácok hogy majd kiveszik előtte, de nem fogják, hanem ráhúzzák a fejedet a farkukra amikor lőnek. Férfiak
2015. aug. 29. 22:54
 18/22 moonlightsentinel ***** válasza:
92%

Még ha lenyeled is, kicsi az esély, hogy elkapsz bármit is. Igazából csak akkor van esély, ha keményen megtorkoztat, és sérülések keletkeznek ott. Egyébként ha nem így van, és le se nyeled, 0% az esélye, hogy megfertőződj.

Na jó, persze elkaphatsz HPV-t, de attól amúgy se véd a gumi se, meg elkaphatsz trippert, de az a torokban többnyire amúgy is tünetmentes, hacsak nem gyenge az immunrendszered, de HIV-et soha nem fogsz így elkapni...

2015. aug. 30. 03:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Az aktívak azt mondják nem kaphatsz el, de nyilván igen. Csak dugni akarnak.
2015. aug. 30. 08:55
 20/22 moonlightsentinel ***** válasza:
89%
08:55 mégis hogy kapná el, ha nem jut a véráramba? Gondolkozz már... attól, hogy aktív vagyok, még tisztában lehetek a nemi betegségekkel köszi :P
2015. aug. 30. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!