Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Később ez enyhülni fog vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később ez enyhülni fog vagy hogy szokott lenni?

Figyelt kérdés
Eddig a lányok jöttek be, de egy ideje a srácok is. Azonban a nyáron már több sráccal is voltam és egyszerűen vonz, hogy hódítsak még. Főleg a tinik között. Ez el fog múlni? Mert csajoknál is ez volt, hogy eleinte agyba főbe hajtottam őket, majd később már arra törekedtem, hogy 1 fix legyen azért. Nem tudom értitek-e.:(
2015. aug. 27. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz egy olyan srácot aki megfog,akkor már nem fogsz mást keresni, akkor egy fix lesz.
2015. aug. 27. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha jól értem, mindegyiket megakarod kapni, mert ez az új most számodra,bízzunk benne hogy idővel nem csak skalpokat akarsz majd gyújteni, hanem megállapodsz egy pasi (vagy csaj) mellett.
2015. aug. 27. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak én vok ilyen helyzetben?
2015. aug. 27. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nyugi, nagyon sok meleg.
2015. aug. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!