Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívak, passzívak egyaránt!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívak, passzívak egyaránt! Ti mit szerettek jobban?

Figyelt kérdés

Aktívak részéről: Mit szerettek jobban?

1.Ha a partneretek teljesen aláveti magát nektek.

2.Ha úgymond le kell "győznötök", hogy az irányító szerepbe kerüljetek.

3.Vagy legyen teljesen egyenrangú a szex.

Passzívak részéről: Mit szerettek jobban?

1.Ha az aktív fél egyenrangúként kezel, odaadó, gyengéd.

2.Teljesen átadjátok magatokat a párotoknak.

3.Vagy egy kis "küzdelem" a szex előtt, ami után a legyőzött fél szerepe hárul rátok.

Légyszi kort is írjatok, valamint azt, hogy aktív, vagy passzív.

Jómagam passzív vagyok, így nekem a 2. és a 3. tetszik :)

2015. aug. 26. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

passzív 2

16/f

2015. dec. 25. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:
21 éves aktív, pesti fiú vagyok, és nekem a kettes meg a hármas a legvonzóbb. Amúgy szeretek én irányítani és örömet okozni a másiknak, számomra az az igazi élvezet, ha a másik élvezi, ami csinálok :P
2015. dec. 25. 18:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

20/passziv 1,2,3 us tetszik de hangulattol függ szerintem, az aktiv egyenrangúként kezeljen, néha szuper lehet a romantika de az nem ellenkeznék ha nagyon megkívanna és harcosan le akarna kezelni a lyukam és kemélyen meg kefélne, de persze ezt nem minden szexnél hagynám, néha jó lehet harcal húzni az időt persze mindegy hogy győzök vagy nyerek a végén akkor is szex lesz :P csak nem mindegy hogy én teperem le és huzom magam a szerszamára vagy ő nyomja belém a veszélyes fegyvert :D :3

amugy nem voltam fiúval még, de valami ilyen elképzelésem van :)

2015. dec. 26. 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Hu mennyi hiba :$ bocsánat érte 13#-as voltam
2015. dec. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!