Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kapcsolatban vagytok most?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagytok most?

Figyelt kérdés

Mesélnétek a kapcsolatotokról,randiról,nyaralásotokról,együttlétről vagy bármiról ami eszetekbe jutt és publikus. :D

u.i.: Lány vagyok és kérlek ne utáljatok, csak szeretek ilyen cukiságokat olvasni. :D

2015. aug. 20. 21:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

10. oh ez nagyon cuki!! *-*

További sok boldogságot nektek! :)

2015. aug. 20. 23:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
nem és valszeg soha nm is leszek ahogy elnézem a jelenlegi szitumat 13/f/m
2015. aug. 20. 23:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj 13 évesen még ne tarts ettől :D
2015. aug. 20. 23:29
 14/19 A kérdező kommentje:
12. Még fiatal vagy :) bőven lesz időd pasizni :)
2015. aug. 20. 23:37
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Ha megadod az ip-t én jövök szívesen és együtt kraftolhatunk répát ;)
2015. aug. 21. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi is 2012 nyarán ismerkedtünk meg a barátommal egy társkeresőn. Mivel egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ott fogok valaki normálissal találkozni, nem is nagyon fektettem energiát az oldalba, inkább csak barátkozni próbáltam. A barátom profiljára már nem is emlékszem (a képe rémlik, de önmagában nem különösebben fogott meg), csak arra, hogy vmiért szimpi volt, amit írt magáról, úgyhogy dobtam neki egy üzenetet. Aztán elkezdtünk beszélgetni mindenféléről: életről, pasikról, családról, munkáról, stb., úgyhogy tök jó netes haverok lettünk. Kb. 3 hónappal megismerkedésünk után megbeszéltük, hogy találkozunk végre egy baráti sörözésre (több száz km távolságra laktunk egymástól, ezért nem tudtuk sokáig összehozni a személyes találkát). Végül találkoztunk és a "baráti találkozó" olyan jól sikerült, hogy az este végén megkérdezte, hogy esetleg benne lennék-e egy randiban is. Elcsattant az első csók, és természetesen volt(ak) következő rand(ik) is. Jövő héten lesz a 3. évforulója a fenti történetünknek. :)

25F m

2015. aug. 21. 08:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első párom elfelejtett eljönni a találkozónkra. :D Így a második találkozó volt az első randink. :P Nem tartott sokáig, de a mai napig jóba vagyunk.
2015. aug. 21. 09:19
 18/19 A kérdező kommentje:

16. oh ez nagyon aranyos :)

Sok boldogságot nektek :)

2015. aug. 21. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyedulallo vagyok. Nem keresek. Majd lesz ujra valakim. Nem sietek. Mindig a legproblemasabb egyeneket sikerul kifognom.

Mindegyik kapcsolatomban nagyon szerettem a parom. Randizni soha nem randiztam.

Nyaralas nem volt, volt utazas, de tavasszal, telen es osszel inkabb.

25\f

2015. aug. 22. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!