Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagytok most?
Mesélnétek a kapcsolatotokról,randiról,nyaralásotokról,együttlétről vagy bármiról ami eszetekbe jutt és publikus. :D
u.i.: Lány vagyok és kérlek ne utáljatok, csak szeretek ilyen cukiságokat olvasni. :D
Hmm mit is mondhatnék.. Egy volt gimis osztálytársam az jöttem össze. Gimiben is a legjobb lánybarátom volt. Aztán rájöttem hogy többet érzek. Elég furcsa volt, fél12 kor tekertem 70 kilómétert (másik település) és gyakorlatilag betörtem hozzá hogy elmondjam hogy szeretem... Kicsit ledöbbent és hazaküldött. Aztán másnap felhívott hogy ő is viszont szeret.. :)
Plusz poén az egészben, hogy egyáltalán nem volt az esetem. Én a karcsú, közepes/nagy fenékkel mellekkel rendelkező hölgyeket részesítettem előnyben. Ő pedig. Nem ilyen ha érted mire gondolok. Bár most nekem ő a legszebb nő a földön :D már 3 hónapja. 19/f
Nem igazán...
De kösz,hogy megríkatsz :( :D
Nos köszönöm az eddigi válaszokat :)
Akik kapcsolatban vannak azoknak sok boldogságot kívánok, akik nincsenek azoknak drukolok hogy találjanak szerelemre. :)
Én a barátommal 3 éve ismerkedtem meg ezen az oldalon egy privát üzenettel :D, az első randi a Margitszogeten volt, azóta is járunk oda :) életem legszebb napja volt az a nap 2012 nyarán. Nagyon jól éreztük magunkat de csók csak a második randin volt. Második randinkon leallitott minket egy újságíró és arról kérdezett milyen típusú lányok jönnek be nekünk fent is vam neten mert pont ilyen téma volt és pasikat kerdeztek meg :D elég furán jött ki a dolog :D. Nyaralni is szoktunk járni minden nyáron, télen pedig welness szállodába szoktunk. Sokat segített ez az oldal hiszen itt találtam rá arra akivel leszeretnem élni az életem :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!