Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvez el a barátom olyan hamar?
Figyelt kérdés
Mikor összejöttünk és először lefeküdtünk azután egy-két hónapig normális ideig bírta, néha én kértem meg fél óra után, hogy ne tartogassa, mert már rossz volt, de most már alig bírja öt percig, így nekem sem jó. nem szeretem a hosszú szexet de ez már túl rövid.2015. aug. 18. 22:05
1/10 anonim válasza:
Mert megunt téged, nem tudsz már semmi újat mutatni neki, kiismert!
2/10 anonim válasza:
Amikor összejöttetek, akkor fegyelmezte magát, most meg már nem érdekli, hogy neked jó-e.
3/10 anonim válasza:
Akkor az egy perccel en nyertem :)
4/10 A kérdező kommentje:
Első kettőnek: szerintem ez egyáltalán nem igaz, mindig stresszeli magát, hogy miért bírta ilyen rövid ideig, én szoktam lenyugtatni.
2015. aug. 18. 22:08
5/10 anonim válasza:
Szerintem orvoshoz kellene mennie. Lelki vagy hormonalis betegsege van.
6/10 anonim válasza:
Igyon egy kicsit előtte meg lenyom egy fél kamagrát és egész este lehet majd nyomni! ;)
7/10 anonim válasza:
Akkor nem tudok segíteni. Nekem pont ellenkező tapasztalatom van, az első alkalmak ügyetlenek, elkapkodottak, aztán ahogy egyre jobban megismerjük egymást, egyre élvezetesebb, és időben is hosszabb.
8/10 anonim válasza:
Velem ugyanez volt. Próbáljátok meg lassan először, a srác legen felül, hadd csinálja úgy ahogy neki jó. Aztán ha már "hozzászokott" az érzéshez, akkor begyorsíthattok szerintem. Nem lesz azzal baj. Vagy próbáljatok kicsit alkoholizálni előtte, amíg nem fog stresszelni :)
9/10 anonim válasza:
Gumiban csináljátok? Az pl segíthet. Illetve esetleg verjétek ki előtte neki:)
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: mindig gumiban csináljuk :) A tanácsot megfogadom, bár ha több menet van, akkor a 2.-ban, 3.-ban is ugyan olyan gyorsan elélvez, nem tudom hatásos lesz-e.
2015. aug. 23. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!