Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy az embereknek fogalmuk sincs a nemi betegségekről, és terjedésükről?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé sok olyan embert ismertem meg aki HIV+ vagy HPV-s, miért ilyen felelőtlenek az emberek? Itt az internet világa és volt srác aki 30 évesen nem tudta mi az a vírusszám, hogy terjed, mik a kilátásai... Miért nem járnak a legtöbben szűrésre, főleg, ha védekezés nélkül szexelnek? Miért fertőznek meg embereket a tudatlanságuk miatt? Lassan félek ismerkedni... Én is szeretem a gumit elhagyni párkapcsolatban, de annak az alap feltétele 2 negatív teszt, 1 nekem 1 neki, és persze a monogámia...2015. aug. 17. 22:02
11/11 anonim válasza:
Hát ezt a kérdést mintha csak ÉN írtam volna. 15 éves korom óta tudatosan nézem, hogy mik a jelek, stb. Félek is, mert ugyanazt látom, amit te. A többség azt se tudja minek milyen jelei vannak. Annyira elkeserítő :( Lehet az oktatásban kéne dolgozni ezen. Mert a heterók is azt gondolják, ők SOHA nem lehetnek nemibetegek. A kérdezővel szívesen beszélgetnék, ahogy az előttem szólóval is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!