Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti szoktátok nyáron bámulni az utcán flangáló rövidnadrágos srácok lábait?
Figyelt kérdés
Ezt hogy oldjátok meg feltűnésmentesen? Volt már, hogy lebuktatok olyan srác előtt, akinek a két formás lába a bámulatotok tárgya volt?2015. aug. 17. 19:28
11/15 anonim válasza:
Én is ha tehetem, akkor mindig megnézem a fiúk lábait. Próbálok mindig diszkrét lenni, hogy ne tűnjön fel senkinek. A lábszárak és a vádli is érdekelnek, de a kedvenceim a talp és lábujjak.
Számomra az a legvonzóbb, amikor egy srác flip-flop papucsot visel.
26F
12/15 anonim válasza:
És az bejön nektek, ha le van gyantázva a fiúk lába? :)
13/15 A kérdező kommentje:
Nem, a gyantázott láb nem az igazi. Legyen rajta finom, selymes, ritkás szőr. Úgy vonzóbb.
2015. aug. 23. 15:19
14/15 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy le van-e gyantázva, viszont ha túl szőrös - főleg a lábfej -, az nem jön be.
15/15 A kérdező kommentje:
Igazad van, a lábfej legyen sima. Az egész lábszár esetében is az a jó, ha ritka szőr van rajta (szőkés selymes szőr hmmmm...).
2015. aug. 23. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!