Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti szoktátok nyáron bámulni az utcán flangáló rövidnadrágos srácok lábait?
Figyelt kérdés
Ezt hogy oldjátok meg feltűnésmentesen? Volt már, hogy lebuktatok olyan srác előtt, akinek a két formás lába a bámulatotok tárgya volt?2015. aug. 17. 19:28
1/15 anonim válasza:
Én szoktam nézegetni a szép, imod lábakat. Nem bámulom, de szívesen nézem. Sok jó pasik van, nyáron még feltűnőbbel. Főleg a strandon, de az utcán is.
2/15 anonim válasza:
nyáron nagyon sok jó pasi van és sokat megmutatnak
az izmos vádlik is nagyon izgatók, majd kiesik a szemem :))
3/15 anonim válasza:
Épp tegnap voltam éjjel a kemping közös fürdőjében fürdeni, ott flangalt végig meztelenül egy kb 20 éves fiú, csak ő volt ott, meg én, én egyből olyan merev lettem odalent, aztán amikor öltöztem fel tusolas után, akkor mondta, hogy látom már eléggé ki vagy éhezve ...
4/15 anonim válasza:
Én is meg szoktam nézni a formás lábakat. A vádli és a lábfej a kedvencem. 26F
5/15 anonim válasza:
en mellkas, popsi, lab sorrendet kovetem :)
6/15 anonim válasza:
Vegyél fel napszemüveget. Úgy a legegyszerűbb nézni a lábaikat feltűnésmentesen.
Én is rendszeresen nézem a lábfejeiket, ha papucsban vannak, ha cipőben, akkor meg a zoknit. :D:D
7/15 anonim válasza:
Jaaaj a lábfejek :) A pici-cuki lábak a kedvenceim. 39-42. Olyan szexiiii ha kis pici lába van egy fiúnak :)
8/15 anonim válasza:
A szép lábfejet szeretem nézni meg ahogy sétál a fiú és mozdulnak az izmok a lábon. Az nem baj, ha nem túl izmos. Szeretem, ha kicsit le van égve a bőre vagy hófehér.
Napszemüvegben nézelődök, vagy tojok rá, ki veszi észre:) még nem buktam le, legalábbis senki nem szólt rám.
9/15 anonim válasza:
Én még fotózni is szoktam a szexi srácokat magamnak :P
10/15 anonim válasza:
én úúgy szeretnék magamnak egy meleg barátot!!!!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!