Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, jártatok már úgy, hogy idegen fickó megdicsérte valamelyik testrészeteket?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 17:10
1/28 anonim válasza:
nem vagyok meleg, de jártam így
2/28 Lacogabo válasza:
Igen. A hasamat. Azt észrevettem hogy a hetero sràcok is megnézik.
3/28 anonim válasza:
Nekem... testalkatom meg.a farkam "Milyen jo tested van,es milyen szep f***od"
4/28 anonim válasza:
Egyszer koncertről mentem haza, és egymsrác követett. Majd mikor utolért közölte, hogy szép a fenekem, meg hogy biztos nagyon szép a farkam.
5/28 anonim válasza:
Igen a seggemet, de hetero fiú. Nem nekem mondta, csak hallottam, hogy mondja.
6/28 anonim válasza:
A szememet szokták, bár nem nagyon merek visszanézni, ha figyel egy srác. Ebbe még bele kell jönnöm, csak félek tőle.
7/28 anonim válasza:
a postás srác a felsőtestemre azt mondta jól nézek ki amikor félmeztelen mentem ki a kapuhoz 1x meg szaunában egy srác a farkamra
8/28 anonim válasza:
nekem egy meleg srác a vádlimat :)
egy másik meleg haverom meg mondta, hogy bizony nagy a farkam
9/28 anonim válasza:
Én ha barátnőimmel plázázok,és mikor mennek csoportosan pipilni,akkor egyedül maradok,és általában 1-2 srác mindig oda jön,hogy "Helló,láttam milyen csinos barátnőid vannak,de téged senki nem vesz észre,pedig aranyos vagy" (ilyen 1x volt😃) ,de a legtöbb esetben "Helló,jó a segged/b*sznivalóvagy/eljössz egy sz*pásra a mosdóba/szereted ha megb*sznak?" És igen,mindet kaptam már. A legtöbbnél a reakcióm az volt,hogy megnéztem a csávót és így 'kopjleszánalom' arckifejezéssel elballagtam a mosdóba/üzletbe.
10/28 anonim válasza:
Nem, de nem tudom, hogy örüljek neki vagy ne. Az jó, hogy nem egy húsdarabnak tekintenek, de ha egy helyes srác odajönne hozzám és megdicsérné a szememet, annak örülnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!