Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igazi monogám kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi monogám kapcsolatban élőktől kérdezem: Ti hogyan álltok ellen a kísértéseknek?

Figyelt kérdés

Természetesen a szexuális kísértésekre gondolok. Nagyon sok minden csábít a mai világban a testiség megélésére. És lehetőséget is lehet rá mindig találni. Ti hogyan álltok ellen ezeknek?

Lányok és hetero fiúk válasza is érdekel, de nem véletlenül került a kérdés a meleg kategóriába. És itt az is kérdés, hogy létezik-e igazi monogám meleg párkapcsolat, pláne hosszútávú?

2015. aug. 11. 23:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy a fiúk elméletileg képesek szexre érzelmek nélkül, de az nem túlzás egy kicsit, hogy félsz kettesben maradni velük hátha baj lesz? Azért a többségben szerintem nem teng ennyire túl a vágy.
2015. aug. 12. 15:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Túlzóan fogalmaztam. De biztosan van olyan pasi, akihez nem mennék el masszőrként, vagy akinél nem aludnék ott.
2015. aug. 12. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
gerinc kérdése szerintem. tisztelet kell egy kapcsolathoz és az, hogy többre értékeld egy menetnél.
2015. aug. 12. 22:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikus nő vagyok és értem a problémád eléggé. Komoly kapcsolatban vagyok egy ideje, előtte is ragadtak rám a nők, de most nem normális mennyire. Érzem a tekinteteken, a mosolyokon, hogy legszívesebben szétszednének, vagy pedig csábítanak. Úgy néznek rám, hogy lerohannám őket. Mondjuk én nagyon domináns és impulzív vagyok, ez izgatja őket, vegyítve az egyébként nőies megjelenésemmel. A barátnőm nagyszerű nő, imádom őt, a szex is tökéletes vele, de ezt az ostromot valóban el kell viselni. És nem könnyű. 25/L.
2015. aug. 13. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
egy éve és pár hónapja vagyok együtt a barátommal akibe őőőrületesen szerelmes vagyok:) elképzelni se tudok jobbat, nincs kísértés:)
2015. aug. 16. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
96%
Mi a barátommal 7 éve élünk nyitott kapcsolatban. A szerelem az teljesen megvan, csak másokkal is lefekszünk érzelemmentesen. A szabály az, hogy egy személlyel csak 1x lehet
2015. aug. 16. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki esetleg megtetszik, és testileg vonzódok hozzá, az sose lehet erősebb annál,mint amilyen lelki kötődést érzek a barátnőm iránt. Lehetek valaki látványától akár libabőrös is, senki nem ér annyit, hogy fájdalmat okozzak a barátnőmnek és tönkretegyem a kapcsolatunkat ami több mint 3 éve tart :) Mivel nem tudom senki mással elképzelni az életem, ezért nem nagy áldozat a kalandozások mellőzése.

21/L/L

2015. aug. 17. 13:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem állok ellen a kísértésnek, merthogy nincs kísértés. Három lehetőség van:

Eszembe sem jut, hogy lehet

Amikor nyomul, akkor nyilván eszembe jut, és nem érdekel.

Amikor bunkón nyomul, akkor sem érdekel, csak ki is osztom, hogy ezt nem nagyon illik.

2016. aug. 26. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!