Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Nektek könnyen megy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Nektek könnyen megy az ismerkedés? Nem vagytok magányosak? Úgy érzem, nagyon nehéz társat, barátot találni.20/F

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Itt nem az ismerkedés nehéz, hanem az hogy mindenki várja az elsöprő szerelmet, a szőke herceget fehér lovon, a sült galambot... 2 és egy 1,5 éves kapcsolat után én is vártam, hogy majd a nagy kékségen rám ír életem szerelme(vagy a metrón látom és úgy lesz mint a filmekben), és majd megöregszek vele, de ez inkább tündérmese mint valóság... Ismerkedem ugyan úgy, írogatok, és ha nemleges választ kapok, hát akkor jöhet a következő... magányos már nem vagyok, mert megtanultam szinglinek lenni bár ez elég hülye szó inkább egyedül lenni tanultam meg. Nem függök másoktól, nem csap falhoz egy rosszul sikerült ismerkedés, mert volt előtte is élet utána is lesz... Viszont mivel sokat ismerkedem megvannak a szabályaim, hogy ne legyek meg a fél városnak. Pl első talinál nincs szex, nem várok többet senkire 15 percnél. Nem megyek bele olyanba amit nem szeretnék, se sajnálatból, se szánalomból.
2015. aug. 9. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Én megtaláltam a szerelmet :) igaz, hogy volt előtte jó néhány barom akivel nem úgy alakult. Kedves kérdező és a többiek, ne adjátok fel! Komolyan hirtelen fog előbukkani az igazi
2015. aug. 10. 08:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez valahol szerencse kérdése is... Ne utáljatok nagyon, de én soha nem kerestem párkapcsolatot, ennek ellenére mindig megtalált valahogy. 20 voltam, amikor megismertem az első barátomat, akivel 2 év után szakítottunk. Majd pár hónapra rá találkoztam a jelenlegi párommal, akivel most leszünk 3 évesek, úgyhogy abszolút hosszútávra tervezünk egymással. :)

Ettől függetlenül a barátaimtól hallom, hogy milyen nehéz ismerkedni és hogy a legtöbb srác társkeresőn a többség csak és kizárólag szexet keres/átver/bunkó/stb... Kitartást mindenkinek, sikerülni fog! :)

25F m

2015. aug. 10. 08:51
 14/16 anonim válasza:

3 éve kezdtem neki a dolognak azóta nem sikerült komoly kapcsolatot találnom. ezt leszámítva van 4-5 ember akivel szoktam beszélgetni (többnyire budapestiek szóval csak neten beszélgetünk)

21F

2015. aug. 10. 09:41
 15/16 anonim válasza:
Nagyon nehéz :)... egyrészt ált. minden meleg szexet keres.. csak az a baj ezzel hogy, egy idő utan a szex nem boldogit :)
2015. aug. 10. 21:16
 16/16 anonim ***** válasza:
én csak beszélgetni szeretnék de még az is nehéz...gondolom ismerkedni még nehezebb...
2015. aug. 11. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!