Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegekkel hol lehet ismerkedni, beszélgetni? 20/F Nem tetszenek ezek a regisztrálós oldalak.
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 12:19
1/9 anonim válasza:
Ha nem tetszenek a regisztrálós oldalak, akkor élőben. Bár inkább "ismerkedni", mint beszélgetni..:D
- Melegeknek fenntartott szaunák
- Bzibárok
- Népliget bokrai
esetleg budapesti termálfürdők férfinapjain, ha még van ilyen..
2/9 anonim válasza:
Vannak facebookos csoportok is, esetleg tényleg bárok, szórakozóhelyek, a szaunákat annyira nem ajánlom, mert azok inkább a szexről szólnak. A Népliget egy szopoda szal azt sem ajánlom(20 évesen csak nem arra vágysz hogy leszopjál valakit egy erdő közepén esetleg megdugjon gumi nélkül és összeszedj valami nyavaját)
3/9 anonim válasza:
(a facebookra regisztrálni kell, az sem jó...)
4/9 anonim válasza:
Y generáció nincs meg facebook nélkül... Szal szerintem oda regisztrálva van :)
7/9 anonim válasza:
gyakorikérdések valójában a szexuálisan frusztrált tinik, pedofilok, egyedülálló magányos anyukák, és papucs-csókszűz férfiak társkereső oldala. én a legelső vagyok c:
9/9 anonim válasza:
Melegekkel tele van a világ, csak tudja meg rólad mindenki, özönleni fognak a pasik ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!