Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik gyakran recskáztok gondoltatok már arra hogy egy fiú szájába adjátok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 19:37
4/16 A kérdező kommentje:
Igen
2015. aug. 7. 19:56
5/16 anonim válasza:
Szia! Inkább a planetroneon írogass ki ilyet. Biztosan találsz partnert ;)
6/16 anonim válasza:
Én igen. Sőt már csináltam is fantasztikus élmény
7/16 anonim válasza:
Igen, úgy, hogy lány ruhába van öltözve. Egész részletesen, hogy melltartó, harisnya, bugyi. Aztán megdugom,mint ha egy nő lenne. De ez csak ábránd marad, ahhoz partnert is kéne találni, akinek van helye és tetszem is neki és közel is van.
8/16 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy aki nem tud lánnyal szexelni és kénytelen önkielégítést végezni az egy szopás erejéig miért ne bízhatná magát egy fiúra aki örömmel csinálja az ilyesmit. Tulajdonképpen mindkét fél számára előnyos lenne.
2015. aug. 7. 20:45
9/16 anonim válasza:
Gondoltam már rá, de még sose csináltam. Szerintem nem is fogom, lányokat jobban szeretem még szájbaélvezésnél is (egy csinos kis pofiba sokkal jobb belesprickolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!