Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok! Gondoltatok már arra, hogy jó lenne, ha egy pasi eljátszaná, hogy a párotok, és így egyesek előtt (pl család) nem kellene feleslegesen borzolni a kedélyeket azzal, hogy a lányokhoz vonzódtok?
nem, ez ilyen filmes baromság.
ha egyedül akarok lenni, akkor egyedül vagyok, ha meg pasival, akkor pasival.
nem tűrném, h ebbe a családom beleszóljon.
Lehet nem tudsz róla, de règen ès most is sok leszbikus ès meleg èl álházasságban,h a társadalom kurekesztő rèsze is elfogadja őket...
(Nagyon gyakran ezek a házasságok úgy köttetnek,h egy meleg ès egy leszbikus pár összeáll,kwreszte házasodnak,egymás közelèben vesznek lakást akár egy emeleten, szomszèd telken,ès miután a magán területükön vannak mindrnki megy a saját társához
Ugyan nem vagyok leszbikus, így ne haragudj, ha irrelevánsnak számít a válaszom, azért leírom, mit gondolok.
Szerintem ha olyan családod van, akik ezt nem fogadják/fogadnák el, hogy leszbikus vagy, és emiatt hazudni és önmagadat megjátszani kényszerülsz előttük, akkor nem érnek annyit, hogy egy látszat-életet hozz létre az ő kedvükért.
- "bocs haver, ez egy nagyon gyenge probalkozas :)"
- Személyeskedünk? Oké... Próbálkozás egy leszbi lánynál?? Aki egyáltalán nem vonzódik a férfiakhoz? Mit lehet ott próbálkozni, ember!
___
Akik a család előtti felvállalásról írtok: igen, igazatok van, de nem ez a lényeg. Pl. van, hogy valamiért nem lehet a család előtt felvállalni, de ne is ragadjunk le a családnál! A fantáziátokra bízom, hogy találjatok olyan helyzetet, ahol nem árt, ha nem kell ezt közhírré tétetni. Lehet, hogy a család rossz példa volt (bár szerintem annyira nem, csak családja válogatja), de nem ez a lényeg szerintem.
Vitatkoznék vele, Utolsó hozzászóló!
Ha egy hetero pasi játsza a "férj" vagy "pasi" szerepét, ő miért ne lehetne hiteles? Adott a számára egy nő, aki külsőleg vonzó is lehet a számára, és az a feladata, hogy mások előtt eljátssza, hogy ő a párja a lánynak. Ehhez nem kell nagy színésznek lenni, csak kicsit megismerni egymást. Azzal inkább lennének gondok, hogy egy leszboszi mennyire képes természetesen alakítani a hetero nő szerepét.
hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem vannak ilyenek. Ha csak arra gondolsz, hogy sokan kapcsolatban élnek egy másik neművel, aki előtt titkolják, hogy valójában a saját nemükhöz vonzódnak (nők könnyebben csinálják ezt értelemszerűen), akkor miért ne lenne olyan, aki felvállalja a másik előtt a dolgot, esetleg üzletet kötnek, vagy csak (szexmentes) szeretetből vannak együtt? Tudni, hogy mi a helyzet, sokkal jobb pozíció, mint hülyítve lenni. Márpedig ismerek olyat, akit éveken (!) keresztül hülyített a (volt) párja, mire kiderült a hovatartozása. Én inkább lennék a beavatott férfi, akinek az a szerepe, hogy színészkedik az erre "érdemes" emberek előtt, mint az, akit az orránál fogva vezetnek. Ha az előbbit produkálja az élet (erről személyesen tudok), akkor az utóbbit miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!