Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi lányok! Gondoltatok már arra, hogy jó lenne, ha egy pasi eljátszaná, hogy a párotok, és így egyesek előtt (pl család) nem kellene feleslegesen borzolni a kedélyeket azzal, hogy a lányokhoz vonzódtok?
Akkor bocsánat, rosszul értettem a mondatodat. (De szerintem úgy [is] lehet értelmezni, mintha a férfiról írtad volna.)
Ezek szerint egyezik a véleményünk. ;)
kicsit nem ide illik a kérdés, de most eszembe jutott:
Te mint leszbikus fantáziáltál már arról, hogy megd*gj egy pasit? Tudom, hogy nem vonzódsz alapból pasikhoz, de mondjuk úgy megkettyinteni, hogy te d*god őt. (akár simám, akár egy felcsatolhatóval vagy hasonló)
Nem. Eleve aki nem fogad el úgy, ahogy vagyok, azzal nem tartom a kapcsolatot. Ez a családra is vonatkozik. Aki ellenséges, az nem érdemli meg a figyelmem vagy azt, hogy miatta bármit is változtassak az életemen és beleszólása legyen egyáltalán.
Egy kamukapcsolat a gyenge embereknek való, akik nem képesek felvállalni magukat, úgy, hogy tudják a kockázatokat, viszont mégis a boldogságot választják a hazugság helyett.
Én egy leszbi lány vagyok,és van egy meleg haverom,akinek én vagyok az alibi barátnője a szülei és a munkatársai előtt. És hogy miért? Mert rá van kényszerítve az idős szülei konzervatív világlátása,és a munkahelye szűklátókörűsége miatt.
Az,hogy a szüleinek nem mondja el,az ő dolga. És én tiszteletben tartom. Mindenki ismeri a saját családját annyira,hogy tudja,mi fér bele,vagy mi nem. És én is látom,hogy náluk nem fér bele.
A munkahelyén pedig az utóbbi években egyre feljebb lépkedett a ranglétrán,bezzeg ha tudnák hogy meleg....egy olyan cégnél,ahol már az állásinterjún is olyanokat kérdeztek,hogy hány gyereket szeretne majd,és ő is rendkívül fontosnak tartja-e a normális,hagyományos családi értékeket. (Mindezt egy műszaki áruház (!!!) állásinterjúján)
Még mielőtt valaki beírná: Igen,nem lenne joga egy cégnek sem ilyen állásinterjúhoz. De ez van. Ez ma Magyarország. Vagy nyalsz,vagy szopni fogsz. És bizony ahhoz is pénz kell,hogy elhúzzon innen az ember egy befogadóbb országba. Addig pedig néha szükséges egy kis színészkedés. Le lehet pontozni,de attól a tények még nem változnak...
14"
részemről felpontozást kaptál :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!