Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív melegek! Ti eddig mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív melegek! Ti eddig mit dugtatok fel a seggetekbe dildón/vibrátoron kívül?

Figyelt kérdés

2015. aug. 3. 10:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt a vidit én is láttam. A hülyéje pohárba ült.
2015. aug. 3. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
toll,répa,kigyóubi.1,2,3ujjam.
2015. aug. 4. 12:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Zöldségeknél -répa, kígyóuborka-, hogy szoktátok? Megveszitek, megdugjátok magatokat vele és kuka? Vagy meddig jó az a célra? Másnap is megtudom magam dugni vele? Esetleg harmadnap?
2015. aug. 4. 13:06
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
inkább műbrét vegyél, az a tuti.
2015. aug. 4. 14:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Péniszt-eredetit xD

Ujjakat.

Öklömet.

Palackot.

Dezodort.-háromfélét

Krumplit.

Répát.

Banánt.

Ubit.

Elég sok fém alkatrészt.

2015. aug. 4. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csináltam már banánnal és kígyó uborkával, mind2-re gumit húztam, a banánt utána rögtön megettem, mert kicsit megnyomódott, és elkezdett barnulni. A kígyó uborkát meg szerintrm másnap is használhatod, ha elég kemény marad. De dugtam már fel én is dezodort, hajkefe nyelet, de volt hogy ceruzát, izgatás képpen a nagyobb dolgok előtt. Meg volt már hogy feldugtam néhány üveggolyót. Most nem jut eszembe minden :D
2015. szept. 3. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle konyhai szerszám nyelét, de ahogy valami perem vagy lyuk van benne, már nem jó:-/

Most egy régi kézi habverő a kedvencem sima fanyéllel, persze gumival.

De elég macerás magamnak úgy, hogy rögzíteni sem lehet, úgyhogy próbálom majd tapadókorongos dildóval vagy vibrivel :-p

Ha addig nem jön egy jó srác, aki rendszeresen mást tesz be :-D

(uni)

2015. okt. 14. 01:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ujjak,vastag filctoll,dezodoros doboz,gyertya:)
2015. okt. 18. 21:28
 19/20 anonim ***** válasza:
11%
Egy komplett templomi orgonát... Komolyan, milyen kérdés ez már? :D
2015. okt. 20. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Sörösüveg nekem is volt azzal kezdtem de a pezsgős a tuti:) Bár szívesen lecserélném egy igazira:)
2016. máj. 15. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!