Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Később lehet hátránya, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később lehet hátránya, ha ennyire másképp állunk ehhez a dologhoz?

Figyelt kérdés
Igazából nemrég vagyok ezzel a pasival, csak 3 hete, szóval tudom, hogy még alakulhatnak a dolgok közöttünk, de valahogy van egy rossz megérzésem. A lényeg, hogyha rajta múlik akkor egy nap vagy 5x szexelnénk. Már kora reggel annyira kanos szokott lenni, hogy egymás után 2 menetet le szoktunk nyomni. Nem beszélve a nap további részéről.. a pasi jelenleg munkát keres, szóval többet otthon van, mint én, viszont én minden nap megyek be dolgozni és amikor visszaérek, nincs sok erőm arra, hogy kb egyfolytában szexeljünk. Hiába próbálom vele megbeszélni, mindig arra lyukadunk ki, hogy márpedig ő ezt nem tudja kontrollálni, jobb, ha hozzászokok
febr. 17. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát még ha el is tekintünk arról, hogy szexről van szó, te jelezted a kérésedet, ő meg nulla rugalmasságot mutatott azzal hogy annyit mondott hogy szokj hozzá.

Azt gondolom hogy ez elég sokat mond arról, hogy mással kapcsolatban vajon mennyire alkalmazkodna hozzád.

febr. 17. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak hátránya lehet ha nem lankad a lelkesedése! Ezt nem lehet hosszútávon bírni.
febr. 17. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értem,miért kell olyannal együtt élni, vagy lenni, akire aztán itt panaszkodik valaki ?

Ha nem tetszik, hagyd ott és ennyi.

febr. 17. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Csak szexre használ téged
febr. 17. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy nagy benne a kanvágy, hanem, hogy nem hallja meg, amit kersz tole. Nem erdemes ebbe a kapcsolatban maradnod.
febr. 17. 13:54
 6/11 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ohh, ha elkezd dolgozni nem lesz ez így. De nem túl szimpatikus a hozzáállása a problémához.
febr. 17. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben még most megszakítanám vele a kapcsolatot. Mégis mi az már, hogy “jobb, ha hozzászoksz”?!
febr. 17. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
16%
Én örülnék neki.
febr. 17. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
40%

Ugyanúgy nem fogja megszakítani a kapcsolatot,ahogy egyetlen panaszkodó, vagy nehéz sorsú sem.

Ismerek személyesen is ilyet, aki évek óta panaszkodik,hogy mekkora gyökér a "párja".....de minden tanács és jószándék ellenére mégis vele él és hagyja,hogy azt tegye vele,amit...

Persze, lehet az van a háttérben, hogy lakhatási gondok vannak. Anyukához pedig nem akar visszaköltözni, vagy nincs hova menni.

tegnapelőtt 04:14
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
9# 3 hete(!!!) vannak együtt!
tegnapelőtt 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!