Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagyok meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű már hogy meleg vagyok, lányokra egyáltalán nem gondolok, már a csók is visszataszító és undorító egy lánnyal. Fiúval is próbáltam azonnal felállt olyankor és élőváladékos leszek és nagyon jó érzés. Idegesít hogy nem találom meg az okát, próbáltam keresgélni rokonok között melegeket de nem jutottam semmire, nem tudom az okát hogy miért lettem meleg és ez nagyon rossz nekem. Miért viselkedek fordítva mint a velem egykorúak? Én pont a helyes fiúknál érzem azt amit ők a jó csajoknál... Annyira jó lenne ha tudnám csajokkal csinálni de csak undorodom tőlük. Mármint attól hogy szexuálisan csináljak velük bármit is...
2015. aug. 2. 11:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
Én pl impotens vagyok. Na én tényleg nem tehetek róla.
2015. aug. 2. 12:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,fogadd el magad. Énis sokáig el akartam nyomni magamban majd egyszercsak elegem lett és elkezdtem úgy élni,ahogy szeretnék. Sokkal jobb hidd el,hogy nem gyötrődsz magaddal,stb. A homofóbokkal ne torődj,kutatások szerint ők a legnagyobb melegek. Tökre igaz,ha nem éddekelné a téma nem itt trolkodna nem ? :D
2015. aug. 2. 12:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#14: Akkor azért írogatod mindenhová a sértegető kommentjeidet, mert impotens vagy. Kibújt a szög a zsákból XD
2015. aug. 2. 12:52
 14/17 R8 ***** válasza:
100%
fogadd el magad ,így is egy értékes ember vagy ,gondolj bele,akik 30,40, v 50 évesen fogadják el magukat és addig hazudnak,még saját maguknak is ! Így is tudsz teljes életet élni ! Fel a fejjel !
2015. aug. 2. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezen én is rengeteget gondolkoztam, hogy miért lettem ilyen, ennek ellenére nem akarok megváltozni. Annyira csodálkozok a szép hetero fiúkon, hogy miért csaj kell nekik, holott olyan szép pasik.. (már amelyik, egyszer voltam szerelmes egy heteroba, annyira vonzó volt és annyira szép és pasis)<3

Szóval ezt nehéz megérteni és feldolgozni.

2015. aug. 3. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy én olvastam ,ez már a fogamzás pillanatában eldől.

A kutatók szerin egy sérül gén az okozója .Még azt is meghatározták orvosi nyelven,hol a hiba .Amit érdekesnek tartottak,örökletes ,és anyai ágról .Tehát tegyük fel bi férfinek nem miatta lesz bi,vagy meleg gyermeke .

2015. aug. 6. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó, ha megtalálod, ezt be tudnád nekem linkelni pls?
2015. aug. 6. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!