Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagyok meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok meleg?

Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű már hogy meleg vagyok, lányokra egyáltalán nem gondolok, már a csók is visszataszító és undorító egy lánnyal. Fiúval is próbáltam azonnal felállt olyankor és élőváladékos leszek és nagyon jó érzés. Idegesít hogy nem találom meg az okát, próbáltam keresgélni rokonok között melegeket de nem jutottam semmire, nem tudom az okát hogy miért lettem meleg és ez nagyon rossz nekem. Miért viselkedek fordítva mint a velem egykorúak? Én pont a helyes fiúknál érzem azt amit ők a jó csajoknál... Annyira jó lenne ha tudnám csajokkal csinálni de csak undorodom tőlük. Mármint attól hogy szexuálisan csináljak velük bármit is...
2015. aug. 2. 11:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Tuti van meleg rokonod max jól titkolja,vagy távolabbi ágon esetleg.
2015. aug. 2. 11:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy meleg? És én miért vagyok heteró? Szapphó miért lett leszbikus? Kim Petras miért lett transzszexuális?

Mert ilyennek születtünk. Nem lehet mindenki egyforma, és ez igaz a nemi preferenciákra is. Van, aki az ellenkező neműeket szereti, van, aki az azonosat, van, aki mindkettőt, és van, aki egyiket sem.

Az okát nem fogod megtalálni, mert egyszerűen nincs kézzelfogható oka.

Ha pedig javasolhatnám, ne megváltozni akarj, hanem azon igyekezz, hogy elfogadd magad. Neked a helyes fiúk jönnek be, és? Akkor pasizz, ismerkedj fiúkkal, és kívánom, hogy találj egy olyan fiút, akiben életre szóló társra lelhetsz! Amitől meg undorodsz, azt semmiképp ne csináld.

Tudod egyébként, hogy sokkal több meleg és biszexuális van, mint gondolnád? (És ez minidg is így volt, mielőtt még valaki azt hinné, hogy ez új keletű jelenség.) Csak sokan nem merik felvállalni, ezért tűnik úgy, hogy kevés ilyen ember van.

2015. aug. 2. 11:58
 3/17 anonim ***** válasza:
20%

2

Ez nem így működik.

2015. aug. 2. 11:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
#6: igen, van "erkólcs", ami mondjuk első körben kimondja, hogy senki nem az alapján lesz erkölcsös vagy erkölcstelen, hogy kit szeret, hanem az alapján, hogy hogy bánik vele, és hogy viselkedik másokkal.
2015. aug. 2. 12:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Erre a sok barom homofóbra meg ne is figyelj, ezeknek arra áll fel a fütykösük, ha ide jöhetnek másokat csеsztetni.

2015. aug. 2. 12:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az elfogadáson már túl vagyok, voltak olyan időszakaszaim amikor folytogattam magam egy kád vízben meg sírtam mindennap de ez már elmúlt már beletorodtem... csak úgy elmelkdtem hogy mennyivel könnyebb lenne heteronak lenni... Az okát nem értem hogy miért lettem más. Mindenki mást mond rá...
2015. aug. 2. 12:09
 7/17 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2015. aug. 2. 12:11
 8/17 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy mondod...
2015. aug. 2. 12:18
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem a kád vízbe magamat folytogatás meg a mindennapos sírás bőven beletartozik a szégyenbe... Látom nagyon érdekel téged a téma... Valami csajnak nem lenne jobb írni inkább melegekkel beszélgetsz? :)
2015. aug. 2. 12:26
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

A melegség okát nem tudjuk. Van, aki genetikával magyarázza, van, aki a neveléssel, családi és/vagy társadalmi körülményekkel, de egyikre sem lehet biztosan mondani, hogy valóban az az ok. Addig pedig nem tehetünk mást, mint hogy elfogadjuk, hogy vannak melegek.

Ne foglalkozz a rosszindulatúakkal! Tudatlanok, és boldogtalan az életük - ha olyan boldogok lennének, akkor nem mások csesztetésével foglalnák el magukat, hanem inkább a saját családjukkal, párjukkal törődnének!

2015. aug. 2. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!