Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknek szól a kérdésem elsősorban! Fiúk ti hogy feküdtetek le nővel, mikor már tudtátok, hogy a fiúkhoz vonzódtok szexuálisan, de még nem vállaltátok fel a dolgot? Viagrával vagy egyéb vágyfokozó gyógyszerekkel?
Na és miért félsz ennyire felvállalni magad előtte?
Nem ez lenne a legegyszerűbb és legtisztességesebb módja a szakításnak?
Más előtt nem is kell, ha nem akarod.
De ő mégiscsak a barátnőd, akit állitólag szeretsz, vagy legalábbis szerettél. Megérdemelné, hogy őszinte légy vele. Nemgondolod?
Mégiscsak joga lenne tudni az igazságot, ha másért nem is, legalább hogy ne magát hibáztassa a szakításotok miatt.
Szerintem ez így lenne tisztességes.
Nézd, a szexualitás nagyon nem a feketefehér dolgok világa. Én is összehoztam egy barátnőt, 4 évig voltunk együtt szerettem, a szex működött, de éreztem azért, hogy valami nem az igazi. De akor nem voltam még pasival, így ez volt életemben A szex. És persze a szeretet segít!
Majd utána eljutottam oda, hogy nézzük is meg, most mi is ez a melegség, és bizony a próba eredménye volt, hogy meleg vagyok, max kicsit biszex.
Nekem is van olyan tippem, hogy a nyugalom, napfény mozgás fölhozhatja a szexéhségedet olyan szintre, hogy valami megy az ágyban. De ez bizony nem a lényegi része a dolognak.
Nagyon nem kellene kívülről beleszólni, de ha szeretitek egymást talán valamennyire meg kéne nyitnod magad. Talán tudsz neki valami vigaszt nyújtani, hogy érezze, hogy nem átvágod, lepasszolod.
Hány éves vagy, és mekkora városban élsz, mi a foglalkozásod?
Pl. ha Budapesten vagy operaénekes, nem érdemes titkolóznod ,-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!