Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marci545 kérdése:
Melegek ti mikor jöttetek rá hogy melegek vagytok? és hány évesek vagytok most?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 15:42
1/9 anonim válasza:
16 leszek s már 14 évesen tudtam :D
3/9 anonim válasza:
15 éves vagyok, és nem rég jöttem rá.
4/9 anonim válasza:
15 évesen, és 16 éves vagyok.
De nem meleg, hanem biszex :D
5/9 anonim válasza:
15 évesen hogy biszex, és 16 vagyok :D
6/9 anonim válasza:
nekem inkább az ilyenek, de a vékonyak is jók, én is olyan vagyok:) :D
Kövérebbek kizárva...16/f
8/9 anonim válasza:
Biszex is játszik? Engem 35 éves koromig nem zavartak, nem érdekeltek a melegek, aztán egy házibuli után egy srác bekéredzkedett hozzánk harmadiknak az ágyba- volt nagy meglepetés, mikor a barátnőm helyett az én cerkámra bukott rá! Nagyon vad éjszaka kerekedett belőle- mivel a csajom nem szerette az anált, én alaposan kiélhettem ez irányú vágyaimat, miközben ő a fiú hangszerén oboázott. Azóta (4 év) is jó néhányszor volt már hasonló kalandom/kalandunk, mindannyiszor nagyon élvezetük.
9/9 anonim válasza:
8 évesen már tudtam hogy defektes vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!