Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Melegek! Ti hány évesen/ milyen élethelyzetben, hogy jöttetek rá, hogy melegek vagytok?
Kíváncsi vagyok, hogy jobban át tudjam érezni a helyzeteteket, és ne legyek előítéletes.
Köszönöm, ha megtiszteltek válaszotokkal!
Ti hány évesen/
-14
milyen élethelyzetben,
-suliban
hogy jöttetek rá, hogy melegek vagytok?
-simán
És próbáltátok valaha az ellenkező nemmel?
-igen
Ha igen, milyen volt?
-szar
- 6 évesen
- az elsős osztálytársam fütyijére gondoltam elalvás előtt
-10 éves koromtól maszturbálok, csak a fiúkra állt fel a farkam, amikor lányokra próbáltam gondolni, nem sikerült elélveznem, ennek ellenére 16 éves koromig lányokba voltam szerelmes
-egyik osztálytársamat tökön rúgták egy verekedés közben, akkor éreztem először, hogy a legszívesebben ápolnám, hogy ne fájjon neki, ettől merevedésem lett
Kielégítő a válasz?
Odajött hozzám legjobb haverom és felállt rá....
Hagy ne mondjam milyen kínosan éreztem magamat előtte.
De amikor meglátta neki is felállt és pont a szobájában voltunk elkezdtünk csókolózni és egy kis kézkrém segítségével seggbe kúrtuk egymást xĐĐ persz most 17 éves vagyok.Az volt életem legszebb északája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!