Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak engem idegesít ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít ez a rengetege meleg ábrázolás?

Figyelt kérdés

Nincs bajom velük meg semmi, de valahol idegesítő, hogy mostanában minden sorozat, meg minden film melegeket ábrázol szinte kötelező jelleggel. IDEGESÍTŐ!!!!!

A történet szempontjából semmi jelentősége, hogy meleg van nem meleg valaki de persze... melegnek kell lennie mert ezzel biztos elfogadóbbak lesznek az emberek... -.-

2015. júl. 27. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hűűűűűűha. valaki betévedt tumblr-re? :D ( aki érti ezt, jó ember)
2015. júl. 27. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Olvassatok inkább Fangs for the Fantasy kritikákat. Ott arról panaszkodik a szerző, hogy nincs elég.
2015. júl. 28. 00:06
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
22:15 HAHA még jó hogy heteró lány vagyok xD Vagy mit gondoltál, csak meleg lehetek ha nem érdekel a filmes heteró nyáladzás?
2015. júl. 28. 00:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem csak téged zavar.. Sok az ilyen scheggfej, akit zavar a műsor, amit néz, és egyszerűen nem jut eszébe elkapcsolni. De nem kell bántani ezeket az agyilag zoknikat, a társadalomnak szüksége van rájuk, kellenek a rabszolgák.:D
2015. júl. 28. 12:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem az 'ellenkező neműek+össze vannak zárva=muszáj egymásba szeretniük' formula idegesített mindig.
2015. júl. 28. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"A történet szempontjából semmi jelentősége, hogy meleg van nem meleg valaki"

Ja, hát elvileg nincs, és mégis a szereplők 99%-a heteró. Akkor ők miért azok? Simán lehetnének melegek is, nemde? Vagy biszexuálisok. Vagy mitt'omén. Ha nincs jelentősége, akkor miért "mindenki" heteró a filmekben? Inkább ezen gondolkodj el egy kicsit.

2015. júl. 28. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, akkor inkább legyen mindenki aszexuális, ha már senkinek sem kell olyan oldal, ami nem befolyásolja a cselekményt. De van vagy ezerféle apróság az életben, amit másképp élnek meg férfiak, nők, melegek, heterók, fogyatékosok, kisebbségek...
2015. júl. 28. 17:00
 18/19 anonim ***** válasza:
nincs bajom velük meg semmi, de <- cicu ez azt jelenti hogy bajod van vele. Ha nem tetszik ne nézd és meg van oldva minden...Ha idegesíted magad ilyeneken, úgy kell neked te vagy a hülye.
2015. júl. 28. 22:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Osztom #6, #10, #15 és #16-os véleményét.

Egyébként egyáltalán nincs sok meleg ábrázolás, és ami van, az is sokszor parodikus és egyáltalán nem élethűen mutatja be őket.

Leszbikusként engem meg az zavar, hogy szinte minden könyv/film stb heteró párkapcsolatokat mutat be, és az egész már olyan klisés meg unalmas, hogy az borzasztó.

*Thomasina*

2015. júl. 29. 17:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!