Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít ez a rengetege meleg ábrázolás?
Nincs bajom velük meg semmi, de valahol idegesítő, hogy mostanában minden sorozat, meg minden film melegeket ábrázol szinte kötelező jelleggel. IDEGESÍTŐ!!!!!
A történet szempontjából semmi jelentősége, hogy meleg van nem meleg valaki de persze... melegnek kell lennie mert ezzel biztos elfogadóbbak lesznek az emberek... -.-
A melegséggel önmagában nincs baj, inkább azzal, hogy szinte mindegyik affektálő nő, és nem normális.
Egyébként ha azt nézed, hogy kb. mnden huszadik ember meleg, akkor húsz szereplőként illene egyet szerepeltetni. Mondjuk nálunk a Barátok köztben előbb volt meleg meg kínai mint cigány, ami megint nonszensz.
Először: Mind heterófóbia, mind homofóbia létezik, és mindkettő rossz. Ennek ellenére mindkettő általános, nem tiltott, és nyugodtan lehetsz mindkettő, amíg bizonyos kereteken belül megtartod magadnak a gyerekes, elfogult véleményedet. Minkét félre vonatkozik.
Másodszor: gondolj bele, hogy minden (a homofóbok fogják be a szemüket) 10-20. ember meleg. 5-10%-a a társadalomnak. Fogadd el. Ha egy életszerű tévéműsort akarsz nézni, és a legtöbb olyan, akkor fogadd el, hogy a a világon melegek is vannak. (Akármilyen meglepetésedre is volt.) A való életben ugyanígy van. És ha történet szempontjából nincs jelentősége, akkor mi a baj?
Harmadszor: Engem is zavar a melegek ábrázolása. Úgy mutatják be őket, mint a kislányokat: Minden melegen rózsaszín van, és imádnak vásárolni, és magas a hangjuk. Azt ne is tegyük hozzá, hogy az ilyen filmekben mindenkire rámozdulnak a karakterek, mert ez olyan "vicces". Francokat. A melegek a nemi orientációjuk kivételével ugyanolyanok, mint ti, és nem értem, mi a baj ezzel, ha szexualitásukat megtartják maguknak. (Tegyük hozzá nem mind ilyen)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!