Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tehet fel egy fiatalabb itt kérdést?
Egyet tudok csak elképzelni: nehogy a sok hülye megzavarja őt az elmebeteg tanácsaival.
Amúgy csak prűdség miatt van az egész. Tudod: 18 év alatt nincs szex.
Vagy legalábbis nem beszélünk róla.
Éppen ez a problémám nekem is. Ha a tini párkapcsolatok rovatba raksz fel szexuális tartalmú kérdést, akkor átrakják/törlik, ha nem abba, akkor is törlik.
Kösssz -.-"
Persze 18 év alatt nem létezik szexualitás, naná, hogy így van, hogy is létezne, miért is szerezhetne be egy tini információt a témáról, ha neadj'isten otthon nem beszélhet róla? Az nem baj, hogy 14 éves kortól törvényesen lehet... Ugyanez, mikor az óvszert nem akarják kiadni kiskorúnak. WTF? Ha már eljutott odáig, hogy védekezzen, akkor azt megtagadjuk tőle? Attól, hogy nm adják ki neki, már eldöntötte, hogy szexelni fog, max. akkor védekezés nélkül, ami viszont TÉNYLEG nem veszélytelen... Arról nem is beszélve, hogy az óvszer fogamzásgátló eszköz, nem szexuális segédeszköz... Mondjuk azt sem értem, hogy pl síkosítót stb miért csak 18+ lehet vásárolni, mikor pont a tapasztalatlanabbaknak lenne ilyesmikre nagyobb szüksége... Áhh, bolond, álszent világban élünk.
Igazad van. Bár szerintem nagyobb boltokban a síkosítót és óvszert gond nélkül meg lehet vásárolni...
Ha kérdésed van írd ki kor nélkül, és szerintem választ fogsz rá kapni
Ja.
Csak bizonyos kérdéseknél nagyon is számít a kor.
Álszent, prűd világban élünk, és ez csak romlik, ahogy nő az amerikai befolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!