Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek úgy is lesz valaha pasim, ha nem tudok majd szexelni, mert túl kicsi a farkam, és még a bőrt sem tudom rajta felhúzni, mert fáj?
Figyelt kérdés
Maszturbálni is csak úgy tudok,hogy lefekszem az ágyba egy boxerben,hason,és "dugom" az ágyat,majd egy idő után elmegyek.2015. júl. 22. 18:57
11/18 anonim válasza:
Ooooh, nem figyeltem, ezer bocsánat! Visszavonom a kijelentésem, elnézést, komolyan. :) Sok sikert!
12/18 R8 válasza:
Menj el urológushoz,majd megnézi és megmondja ,mi a bajod,ne félj tőle ,azért vannak,h segítsenek és az orvossal beszélhetsz a sexuális életetdről is ,vagy,ha gondolod és segítene menj el pszihológushoz!
13/18 anonim válasza:
egyébként ha tartós fitymaszűkületed van, a pénisz nem tud megfelelően növekedni, talán el kellene menni vele orvoshoz - személyes tapasztalatból mondom, nekem is volt fitymaszűkületem évekig
14/18 anonim válasza:
Fitymaszűkület, orvos tud segíteni rajta. Nem kellemes, de csak egyszer kell átélned, onnantól kezdve rendesen tudod használni. :)
Elárulod, hogy mekkora? A passzív szerep nem vonz? Tehát hogy téged dugjanak?
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. Megmondom őszintén,nem túl kellemes ezt hallani. Hogyan "gógyítja" ezt meg az orvos? És utána majd nagyobb lesz?
2015. júl. 24. 18:34
16/18 anonim válasza:
Nagyobb nem lesz, de a fitymaszűkület gátolhatja a péniszt a teljes erekcióban.
Általában körülmetéléssel korrigálják a problémát.
18/18 A kérdező kommentje:
Körülmetélést,nem szeretném. Csak negatív visszajelzéseket hallottam.
Passzív vagyok..Illetve Uni de inkább passzív. Viszont ez nem oldja meg a gondot.
2015. júl. 24. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!