Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik! Ha láttok egy srácot a tömegközlekedésen/utcán/bárhol, és bejön nektek, valamint sejtitek, hogy ő is meleg, akkor csak sokáig nézitek, vagy pedig megpróbáltok odamenni hozzá beszélgetni?
Figyelt kérdés
Amikor utazok a városban, elég sokszor megnéznek maguknak a helyes pasik. Látom, hogy figyelnek meg minden, de sohasem közelednek (amit persze megértek), de akkor is elszorul a szívem, hogy ott kell hagynom őket, amikor leszállok :(2015. júl. 21. 15:37
11/16 anonim válasza:
Én ált. megoldom,hogy valahogy a közelükbe jussak és szóba elegyünk.
12/16 anonim válasza:
Oh oh :D kérdező és többiek, ti gondolkoztatok azon, hogy oké, hogy szemeztek de bámulással pl nem tudjátok hogy milyen a másik :D godolom arra, hogy pl két passziv szemezik xd vagy aktiv :D ott mi van? Uniknál minden okés :D mázlis helyzet, de akkor is, ezen nagyon sokat gondkozom :)
13/16 anonim válasza:
Ma "úgy" nézett egy férfi a zebrán, olyan: "hm, jól nézel ki, helló" nézéssel. De nem szólt semmit, meg én sem. Jó érzés volt ennek ellenére.
14/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem ez sose ment és nem is tudom, hogy csináljátok.
Ha van valakinek valami tippje, kérem, ossza meg velem!
f/35
15/16 anonim válasza:
Én óvatosan megsimítom a farkát!
16/16 microglia válasza:
Valamelyik nap, ejszakaival mentem hazafelé. Egy szép arcú srác elég szorosan mellém állt, néha nekem is nyomult, de a tömegnek tulajdonítottam a dolgot... mindenesetre jól esett. Aztán a végállomáson szorosan mellém állt és elkezdett simogatni, eléggé izgatóan és haza akart kísérni... én pedig sajnos béna voltam és nem mertem... pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!