Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a glory hole?
Láttam, hogy egy csomó meleg srác elég intenzíven igénybe veszi ezt a fajta lehetőséget.
Én egy hetero lány vagyok, előre leszögezném, semmi bajom a melegekkel. De amióta olvastam egy-két hozzászólást nemcsak ezen az oldalon, hanem máshol is, néha felfordul a gyomrom. Nem számoltok a betegségekkel? A nem megfelelő higiéniával? És nemcsak az ideiglenes partnerre gondolok, hanem magára a helységre is. Ezeket a kérdéseket természetesen azok felé szegezem, akik próbálták már, vagy szeretnék kipróbálni.
És igen, tudom, hogy van ennek hetero megfelelője is, de ahogy észrevettem, valahogy a melegek aktívabbak ilyen téren.
Első: és már próbáltad is?
Második: igen, a túloldalon pedig bárki, aki épp arra jár, kielégíti a lyukon keresztül a másik felet.
Az egyik haverom kipróbálta, mert poénosnak találta...
Átdugta a magáét a lyukon amikor bement valaki. Az első két alkalommal semmi nem történt majd harmadiknak a másik fél elkezdte neki verni majd amikor már kemény volt eléggé akkor ráhúzott neki egy gyors kötegelőt, és elküldte melegebb éghajlatra...
Szakadtam a sírástól amikor elmesélte... :D
Én nem próbálnám ki, hülyén érezném magam egy falhoz nyomakodva.
Meg hát ki tudja ki van a másik oldalon, lehet, hogy leharapja. :D
Glory hole azért ""jó"", mert ott csak a farok számít. És vannak akik csak azt akarják. Vagy csak ép fordítva, mindegy ki, csak csináljon vele valamit.
Én egyszer majdnem kipróbáltam, de eszembe jutott, hogy tényleg fene tudja milyen dagi malac 70 éves muki áll a fal mögött.. És mint írtad is, ki tudja milyen baja van az illetőnek. Úgyhogy le is mondtam róla. Ez csak azoknak jó, akik kizárólag az érzésre mennek, semmi érzékiségre. Mondjuk valahol izgalmas a gondolat, de több a negatívuma, mint a pozitívuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!