Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért nem szeretitek a melegeket?
Kérem csak olyanok írjanak akik nem szeretik őket, szeretném tudni miért nem, hosszas kifejtés mellett ha lehetséges.
Meleg propagandát nem kérek!
Köszönöm.
Látom változatos vélemények vannak. Érdekes felfogások vannak, látni a vélemyényekből, hogy kinek milyen a toleranciája.
Még a kommentem elején leszögezem, hogy meleg vagyok, de megpróbálom a kérdést függetlenül elemezni. Mellesleg nekem is van véleményem. Előszöris a Pride-al nem értek egyet. Egyszerű az oka. Ennek már régen nem az a célja, mint rég. Lehetne ezt kulturált módon elintézni. Én soha életemben nem megyek ki, mert ugyvélem, hogy nem igy kell ezt lerendezni. Abban egyetértek, hogy számos helyen diszkrimináció ér, a kereszténység számos dolgot kriminalizált ezzel kapcsolatban. Például az ókori görög és rómaiaknál elfogadott volt ez, és nem nézték le az embereket, természetesen értelmes körülmények mellett. Aztán a kerszténység felbontotta ezt.
Másodszor, a meleg társadalom is valamelyest hasonló a heterohoz BIZONYOS szemszögből, itt is a du*gás megy egyfolytában... Hát szép életcél...
No de eltértem a tárgytól, elnézést is kérek érte. A gond számomra egyszerű, bizonyos munkahelyek, iskolák, emberek gyülöletbeszédet folytatnak, holott például engem nem ismertek. Nem tudjátok milyen vagyok, csak azért mert a melegek 90%-a ugyviselkedik amivel haragot szítanak (mellesleg ebben veletek értek egyet) nem biztos, hogy minden meleg ilyen. Ez kb megegyezik azzal, hogy általánositunk, hogy minden cig*ány ilyen roha*dék, olyan roh*adék...holott van köztük is teljesen értelmes, normális családok is!!! Azok véleményével egyetértek akik azt mondják, hogy nem az utcára való. Ez igaz. De kiterjeszteném ezt a heterokra is. Multkor például, estefele egy városi kertes részen egy hetero (hát nem hiszem h pár, inkább partnerek) sze*xeltek... Hát most ez mi??? Ez annyira normális??? Teszem azt ha egy 6-8 éves gyerek megy arra mit lát??? De láttam ilyet melegekkel is. Az se jobb. Igen, az intimitás nem nyilvános, ez zárt falak közé tartozik. Mindkét identitásnak. A csók az olyan, hogy ahoz mindenkinek van joga, hogy szeresse a másikat. Egy anyukát se hurrogunk le mert megpuszilja a lányát/fiáat, vagy ismerősét üdvözlésként. A csókkal egy baj van, hogy annak vannak tulzásai... szintén egy eset, hogy a gombavatómon a folyosón egy szende pár volt egymás szájában én meg közelettem a tálcákkal... no kérem, kb fél percig birtam, mert elfoglalták a folyosót (mert a felesleges padok kint voltak igy egy vékony folyosó maraadt) és megszólaltam, hogy: "ha egy 4 másodpercre kimásznátok egymás szájábol megköszönném!".... ez kellemetlen volt, nem csak nekem. De az utcán is hasonló a helyzet a külső embereknek. Egy csók belefér, mindkét orientációtol. Akinek nem tetszik ne nézze. Egy ideális társadalom ugynéz ki, hogy elfogadjuk egymást. Szerintem senki nem néz le egy fiut akinek 120 Kg-os párja van. Miért? Mert ha neki ugy jó akk ugy jó. Ha nekem egy fiu tetszik akkor az tetszik. Ez ugyanaz. Csak az alany más. A kézenfogás az már más, én nem szeretem, mert ezt eredményzi. Tisztelem mások véleményét, igy a tiedet is tisztelt kérdező. :) Igy kérem, hogy ti is tiszteljetek meg, hogy elfogadjátok az én véleményemet is. Én nem pontoztam le senkit éppen ezért. Jogotok van a vélemény nyilvánításra. Csak mielőtt gyülölködsz, gondold át, mit mondasz, mert nem tudhatod hogy pl a gyereked meleg-e!!! A lelkét ripityára töröd, tapasztalat!!!
Köszönöm
24-es "Még a kommentem elején leszögezem, hogy meleg vagyok"
Eddig olvastam, köszönjük Emese.
#27 és a GYK mióta meleg oldal? :D
ne legyél buta...
Nekem nincs velük semmi bajom, amíg közösségben normálisan viselkednek és tőlem sem akarnak semmit. Konkrétan van is leszbikus ismerősöm, teljesen jól kijövök vele.
De! Pl. a ßuzifelvonulást soha nem fogom megérteni miért jó. Ízzléstelennek tarom. A heterók sem vonulnak fel magukat rázva, meg nyalva-falva, hogy milyen jó heterónak lenni. Ez szerintem nem tartozik másra. Mindenki azt és azzal csinál a hálószobájában, amit akar, de ezt nem kell világgá kürtölni, maradjon is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!