Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén fiúk! Szerintetek nagyon gáz ha valaki azért utasít vissza egy fiút mert az HIV fertőzött? Komolyan! Ettől valaki kirekesztő nem elfogadó lenézendő vagy inkább épp eszű?
A vitába annyit tennék bele, hogy a legismertebb HIV+ egy nő. HETERÓ:) A drogosok között is rengeteg van.
És valóban érdekelne, hogy aki a melegek betegségének tartja azokból HÁNYAN voltak teszten? A melegek közt szinte elvárás h fél évente elmenjen tesztre. Én pl nem szexelek olyannal akinek nincs tesztje. Na és a heterók? Azért magas az arány, mert így kiszűrték a betegeket a melegek között. De a heteró barátaim közül 1 se jár.
Ezen gondolkozz....
A kérdésre válaszolva. ÉN IS NEMET MONDTAM VOLNA! Az életem többet ér egy szexnél. Viszont korrekt hogy elmondta. Bár elvileg törvény is kötelezi erre....
Most néztem egy filmet a moziban a melegekről. Meleg diktatúrák vagy ilyesmi a címe. Az Urániában. Tanulságos. Olyan meleg srác szerepel benne aki beteg és tök jóképű, átlagos pasi. Nem tippelne rá senki. NA EZÉRT KÉNE MINDENKINEK SZŰRÉSRE JÁRNI!
Nem gáz. Nemrég olvastam ilyen kommenteket talán itt gyk-n, hogy egy srácot kigúnyoltak, mert csak gumiban akar szexelni, hogy így elveszik a lényeg, milyen hlye, stb.
Aki ilyen kockázatosan szeret élni, ő dolga, de az én életemet ne tegye kockára.
Épp eszű. Van elég beteg ember, nem kell még terjeszteni is.
(Látom nagyon fájt néhány embernek a hozzászólás ahol lányt írtak...Pedsig ugyanazt írta mint a többiek.Hát istenem nem nézte az altémát, attól még a homo és hetero témákba egyaránt belevág.Bocsi ,de az igazságérzetem mindig felülkerekedik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!