Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálnál ti is lenyelitek?
Figyelt kérdés
Ma mesélték, hogy sokan azt sem engedik, hogy a szájukba élvezzen a partnerük..2015. júl. 12. 22:28
12/18 anonim válasza:
Nincs párom egyelőre, de mindenképp ki szeretném próbálni, hogy milyen úgy smárolni, hogy előtte élvezett a számba, és nem nyeltem le. Persze egy kis játék után lenyelném, ez a minimum:) 17/F
14/18 anonim válasza:
A barátommal "oda-vissza" működik. Én is lenyelem az övét és ő is engedi, hogy a szájába élvezzek.
F, 29 meleg
15/18 anonim válasza:
Még sosem próbáltam, de ha ízlik valószínűleg lenyelném.
16/18 anonim válasza:
Nem!
Egyszer élvezett a számba, amikor megmondtam hogy szóljon előtte, hát nem szólt ezért nagyon megsértődtem :D később széttörtem egy műanyag tálcát a hátán és jobb lett :D
De vannak napok, amikor jótékonykodok és ő ráélvez a hasára, és is, azt utána lenyalom és csókkal átadom. De ennyi telik tőlem, utána órákig öklendezek (y)
17/18 anonim válasza:
én simán lenyelem, és szeretem is :D ha már megdolgoztam érte :) mondjuk én szeretek kényeztetni más srácokat, de ez valszeg alkat kérdése is, hogy kinek mi jön be.
25f
18/18 anonim válasza:
nekem egyszer csinálták de akkor sokat, hám ömm szószerint majdnem jött is vissza a vacsorámmal együtt:DDD 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!