Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálnál ti is lenyelitek?
Figyelt kérdés
Ma mesélték, hogy sokan azt sem engedik, hogy a szájukba élvezzen a partnerük..2015. júl. 12. 22:28
2/18 anonim válasza:
Én még csak ra se élvezhetek a barátnőmre..
3/18 anonim válasza:
En lany vagyok, de mindig lenyeleg!
5/18 anonim válasza:
kóstolja meg először az aki le akarja nyeletni egy nővel. Ha neki sikerül, utána.....
6/18 anonim válasza:
Az én látásommal van valami baj, vagy tényleg ott van virít a kulcsszavak között a "meleg"?
Mindegy.
Ha hosszabbacska párkapcsolat, és nem érzem megalázónak, akkor igen, simán sőt szívesen. Ha egy-két alkalmas találkozó, akkor eszemben sincs.
7/18 Gabipasika válasza:
Pasi vagyok, nyeltem már le. Fincsi :D
33/F
8/18 anonim válasza:
"6 válaszoló"
Nyilvánvalóan azért van ott hogy meleg, mert fiúkat kérdez és ő is az. :)
9/18 Joe.38 válasza:
Hetero vagyok. Szeretném, sajnos nem minden partnernőm nyelte le. Ez gond. Én megkostoltam, semmi vészes nincs benne.
10/18 anonim válasza:
Szokás és kedv kérdése. Akit ez izgat, az lenyeli. Akit nem, az nem.
Egy a lényeg: semmit nem szabad erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!