Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mért van az, hogy több fiatal fiú 15-20 az idősebb fiúkat/férfiakat kívánja?
9.
Teljesen korrekt választ adtál. Én is valahogy így tapasztaltam, hogy pénz miatt, vagy gyerekkorban történő dolog miatt van ez. Bennem is volt egy ilyen hogy idősebbet akartam, talán a megértés a komolyság, és a védelmezése miatt. Nekem is tetszenek a az idősebbek (max 23-24) akik izmosabbak és jóképűek.:D De alapvetően saját korosztályban keresek.
Bár nem tudom megérteni egy 40-50 évesnek hogy van gondolata egy 15-18 éves GYEREKKEL kezdeni akár mit is. Számomra rejtély. :)
16/f
A 9es tökéletes választ adott. Én is ezen a véleményen vagyok.
20/F (párom 21F)
én egesz felnottkoromban a kb. 18-28 környéki fiúkat találtam vonzonak, ez nem változott harmincöt felé sem.igaz, mind a kinezetem, mind a belső önkepem mindig is fiatalabbak mutatott a koromnal.
De néha fiatalabb is nezhet ki 18nak, emiatt ő is lehet ránézésre szexy, mint ahogy hetero férfiak is találhatnak vonzónak egyes 17 éves lányokat is. Nnapersze szellemileg nem mindig van kapcsolódás, de ez is egyeni.
hát én is a fiatalabb, (mmint a szexre már bőven megérett) fiúkat találom a legszebbnek, mondjuk kábé 25évesig. Ritka, akinek harmincasok kellenek, de van.
Én nem hiszem, hogy házilag nagyon ki lehet bogarászni, a szexuális ízlése egy egész csoportnak miért olyan, amilyen, ezt a pszichológusokra hagyom, ha érdekel erről infó, ott keresek.
Nekem is az idosebbek tetszenek:D
En 20 vagyok:)
Ez szerintem teljesen egyénfüggő. Amikor olyan idős voltam, nekem főleg a saját korosztályom jött be, de ismertem olyat is, aki az idősebb férfiakra bukott. Olyan ez, mint, hogy valakinek a szőke srácok jönnek be, valakinek a feketék, valakinek a macisak, valakinek meg a véznák.
Bár - és most megkövezhettek - nekem van egy olyan saját véleményem, hogy sok esetben az is közrejátszik abban, ha egy fiatal srácnak sokkal idősebb a párja, hogy egy idősebb férfi azért már elért valamit az életben (jó esetben). Magyarán van egy egzisztenciája, és azért az sok fiatal fiúnak imponál... meg kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!