Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pride-on hozzátartozók, ismerősök is vonulnak?
Figyelt kérdés
Úgy értem,akik nem melegek...(homofób válaszadók kíméljetek)2015. júl. 9. 00:27
1/12 anonim válasza:
Ezt még nem tiltották be? Amúgy nem tudom, szerintem nem.
2/12 anonim válasza:
Persze, vonul egy csomó szimpatizáns is, nem csak melegek-leszbikusok. Ismerek olyan hetero párt, akik együtt mentek ki tavaly.
4/12 anonim válasza:
éljen az LGBTQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/12 anonim válasza:
Ahham, engem mindenki elkiserne az ismeroseim kozul 😄
7/12 anonim válasza:
Aki normális gondolkodású az már ne is szóljon hozzá?!
8/12 anonim válasza:
Igen. Ott igazából több mint a 40-50% a vonulóknak sima támogatók.
9/12 anonim válasza:
Én is megyek a barátommal és néhány hetero barátnőmmel :)Szerintem abszolút nem csak melegek vannak, hanem sokan, akik csak támogatják az elfogadást.
10/12 anonim válasza:
Persze, mindenki vonulhat, aki LMBT vagy aki szimpatizáns! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!