Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami abban, amit barátaim mondtak nekem?
Figyelt kérdés
Ma találkoztam pár lány osztálytársammal, akik tudják rólam, hogy meleg vagyok, pár hónap múlva betöltöm a 18-at. Szóba jött ez a dolog, hogy hogyan szerezhetnék már magamnak barátot, mert eddig rendes kapcsolatom nem volt fiúkkal, max. neten, de egy idő után mind abbamaradtak, illetve akivel kölcsönösen kedveltük egymást, azzal a nagy távolság miatt nem lehettünk együtt. De a lényeg: azt tanácsolták, vagy legalábbis mondták, hogy fel kellene vállalnom magamat, mert lehet vannak errefelé is hozzám hasonlók, csak vidéken (Somogy megye) nagyon nem merik az emberek ezt a 'dolgot' vállalni és akkor nagyobb eséllyel barátkozhatnék meleg fiúkkal, esetleg barátom is lehetne. Mi a véleményetek erről? Lehet benne valami? Mert úgy konkrétan senki sem tudja róla, hogy meleg lennék, persze vannak akik gyanakodnak, illetve vannak olyanok is, akik így fogadnak el, így szeretnek, nem firtatják a dolgokat.2015. júl. 8. 22:43
1/6 anonim válasza:
Vállad fel.
Ha akarod, privátban beszélgethetünk.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is vallald fel:) nekem utanna nemsokkal lett baratom, hogy felvallaltam,bar eleg csunya vege lett. neked viszont sok szerencset kivanok:)
3/6 anonim válasza:
A Dél-Dunántúli régió nem a toleráns emberekről híres, és én sem ezt tapasztalom, bár én is itt élek nyiltan.
Én azt csináltam, hogy csak azoknak mondtam el, akiknek fontos hogy tudják, pl. suliban csak a barátaim tudták biztosan, de amúgy volt szivárványos karkötőm, a többiek véleménye pedig nem igen érdekelt. :)
Társkeresés: igen, biztosan segít az, ha felvállalod magad, mert így leszel "elérhető a húspiacon". Meg lehet, hogy valaki tényleg arra vár a környezetedben, hogy előbújj. :)
4/6 Becixxx válasza:
Nem is próbáltad még és úgy gondolod, hogy jó... Hát figyelj, én is így vagyok ezzel. Volt egy idősebb barátom, akiről letéptem az inget és mintha rózsaszín pillangók röpködtek volna köröttem - úgy éreztem zuhanok a szabadság felé... Akkor szőke cicababának gondoltam magam... Sajnos ő nem így érezte. Aztán később a berúgásra hivatkoztam... hogy azért... De volt barátnőm is - nem egy, de nem is sok... Velük is jó volt. Azért biztos benne lennék, ha lenne olyan partner. Ez egy olyan párkapcsolati "szerep", amely ott rejlik az emberekben és egy bizonyos varázsütésre felszínre kerül... Béla
5/6 R8 válasza:
Szerintem elöbb mérlegeld a dolgokat ,a te életed,de sajnos nem mindenki tolerálja a dolgokat és sajnos sok embert elveszthetsz ,de melette sokkal megismerkedhetsz,te hát nem könnyű döntés ! sok sikert hozzá !
6/6 anonim válasza:
Szerintem is vállald el. Úgy lehetsz önmagad. Nagyon közeli barátom is meleg, és ő is ilyen helyzetben szokott lenni.. neten szokott ő is ismerkedni, kitartó típus, de nagyon nehéz. Mivel már elköltözött innen faluról, és felment Pestre, ott jobb neki, de semmi gond nincs a felvállalásról. Akkor is fel kell szerintem vállalnod, ha nincs ezzel "barátszerző" célod. Így tudsz kiteljesedni, így derül ki, kik maradnak melletted, kik szeretnek. És igen.. így tudnak mások is közeledni hozzád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!