Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt egy kis probléma, adnátok tanácsot? Többi lent:
Nehèz dolog. Én szerintem nem kockáztatnék a gyerek miatt és inkább titokban keresnék férfi szexpartnert. De hosszú távon tényleg lelkileg ki fog készíteni a hazugság.. Próbálj puhatolózni a feleségednél hogy s mint áll a témához!
De amúgy engem nem zavarna, ha ezzel állna elém a férjem. :) de tudom, hogy én az emberek 0,1%-ba tartozom ezzel a gondolkodásmóddal.
25N
Remélem nem a kisfiad váltja ki belőled ezeket az érzéseket, mert az beteges, ès az ő érdekében tartsd magad távol tőle.
Ha elmondod a feleségednek, hogy meleg vagy és férfire vágysz, akkor nagy valószínűséggel elhagy ( én ezt tenném), és keres magának egy igazi 'ferfit', akivel boldog lehet. Te sem várhatod önző módon, hogy neked nem kell, de miattad ő sem legyen boldog.
Egy életen át te sem tudod elnyomni a vágyaidat, és ne is tedd, keress egy olyan partnert, aki boldoggá tesz. Csak ne a kisfiadra nézés hozza ki belőled a meleg vágyaidat, mert attól megriadtam. Ő ne váltson ki belőled semmit...
Egyáltalán minek nősültél meg, ha meleg vagy? Próbáltál megfelelni az elvárásoknak?
Tény ès való, az őszinteségnek ára van, de cserébe önmagad lehetsz, és nem csapod be a feleségedet azzal, hogy férfiakkal folytatsz titkos viszonyt...., ennél nincs megalázóbb egy nő számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!