Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is jár hasonló cipőben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is jár hasonló cipőben?

Figyelt kérdés
Haverommal már az oviban jó barátok voltunk, 7 évesen kezdtük el tapizni egymást, én 11 ő 12 volt mikor először elélveztünk, és az akkor tényleg az első volt. Már 22 évesek vagyunk, és senki sem tud rólunk. Én tudom, hogy meleg vagyok, de ő nem képes ezt beismerni, amellett, hogy szerelmes is belém. Most van egy csaja, aki irritáló számomra, és nem tudom egész egyszerűen mit kezdjek vele. NEM KAMU!!!

2015. júl. 8. 01:49
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Hát haver az élet kemény.

Egy ideig mindenki hazudik saját magának. Aztán az okosabbak rájönnek, hogy nincs értelme a saját életüket elcseszni mások miatt.

2015. júl. 8. 01:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Még azt is hozzátenném, hogy voltam más pasival is, de folyton ő járt végig az eszemben. Már megszámolni sem tudom, hányszor voltunk együtt, ha ezzel a szukával eljutnak a házasságig, ne adj isten gyerekük is lesz... már megőrülök
2015. júl. 8. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Hidd el jobban élvezi a puncit mint a te kukidat:) L
2015. júl. 8. 02:05
 4/9 A kérdező kommentje:
trollok kíméljenek már, az, h bu-zik vagyunk, a puncit sem szereti jobban, csak a szülei miatt, meg a sok meleggyűlölő majom miatt van csaja
2015. júl. 8. 02:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én haverom/barátom/szerelmem, nem tudom minek nevezzem igazából, is a szülei miatt él együtt egy lánnyal, és a lány tudja, hogy néha néha együtt vagyunk, de egy önző r-b-nc és inkább nem foglalkozik vele.

Én bízom benne, hogy egyszer mindkettejük szeme és szíve meglátja a helyes utat

2015. júl. 8. 02:41
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi a válasz, én is reménykedem :)

az előzőhöz még hozzáfűzném, hogy ha a puncit jobban szeretné, akkor már rég itthagyott volna és nem irkálna, meg dugatná magát velem

2015. júl. 8. 02:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az is lehet hogy bi, ők szeretnek leginkabb passzívak lenni. Az olyan bi-k, akiknek fontos a nő, most az hogy takargatásra vagy tényleg szerelem miatt, nem fontos, de az ilyenek nem nagyon mennek bele rendes kapcsolatba férfiakkal, csak testibe.

Nem akarlak elkeseríteni!

2015. júl. 8. 03:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat sajnalom, hogy igy alakult, talan majd eszhez ter :/

Amugy az egyik valaszolonak uzenem, hogy a biszexek kozott ugy gyakori a passziv, de sztem sokkal tobb az uni-aktiv/full aktiv biszex

2015. júl. 8. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy irritáló számodra a csaj, de a saját lelki békéd miatt lehet bele kell törődnöd abba, hogy a kedvesed kétlaki életet él. És van egy kirakat élete a külvilág számára. És van egy titkos élete, Te. Gondolom nem fővárosiak vagytok. Ha kedveled, és még hosszú évekig kedvelni akarod, akkor ne kényszerítsd arra, hogy téged válasszon, mert lehet, hogy a családja (szülei) és a karrierje is tönkremegy abba, ha színt vall.

Én is kisvárosban lakom, több ilyen összeomlást láttam már.

Az a jó, és addig jó, amíg senki nem tud rólatok.

Drukkolok, hogy megemészd a helyzetet.

2015. júl. 10. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!