Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik, nyomultak már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik, nyomultak már rátok csajok?

Figyelt kérdés
Mert látták nincs barátnőtök, de azt nem tudták , hogy csak a férfiak érdekelnek.

2015. júl. 6. 11:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem ez elég gyakori.

Nem akarom fényezni magam, nem azért írom, de évente mindig betalál egy vagy kettő lány. Az is lehet, hogy többen mutatnának hajlandóságot, de csak az igazán nyomulósakra emlékszem vagy veszem észre őket.

Most is van egy (meg lehet, h még egy) csaj, a munkahelyemről, mindennap rám ír, meg közös programokat akar szervezni, meg h menjek át hozzá...

Az a baj, hogy fogalmam sincs hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket, h ne legyen belőle sértődés :/

Szerintem minden meleg fiúnak vannak ilyen sztorijai, csak lehet nekem több jutott ://

Bárcsak fiú nyomulna annyi, mint ahány csaj :(

20 mf

2015. júl. 6. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul. Voltak vicces és kínos szituk egyaránt.
2015. júl. 6. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nagyon sok lánynak bejön egy meleg fiú viccessége, kedvessége, törődése, az hogy nem nyomul. Sajnos akkor van nagy pofáraesés, mikor kiderül hogy az adott fiú meleg. Utána pedig jön az, hogy a lány kezd nyomulni és reménykedni, hogy hátha megváltozik a fiú, vagy pedig a másik véglet, aki annyira mérges lesz, hogy mindenkinek elmondja.

Én már inkább barátkozni sem barátkozom lányokkal, ha mégis, akkor az elején közlöm, hogy meleg vagyok.

Akiről tudtam, hogy csinált valami gonoszságot, attól a lánytól megváltam, nem mondtam meg neki, hogy meleg vagyok, mivel nem akarok bajt magamnak.

25/f

2015. júl. 6. 12:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Annyira nem nézek ki jól.
2015. júl. 6. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert csúnya, unalmas és buta vagyok.
2015. júl. 6. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Igen, elég gyakran, ami engem marhára zavar és amilyen gyorsan csak tudom leépítem a lányokat.

Viszont a barátom mindig teszi nekik a szépet mert "jaj, nem akarom megbántani" vagy "úgyis tudja, hogy csak barátok vagyunk"

Aha, ezért csókolta meg már vagy 5 csaj az elmúlt 2és fél évben.

Annyira idegesítenek az ilyen nyomulós csajok. Mert utána meg az van, hogy "Bocsi, de meleg vagyok" erre a lányok elhordják minden sz- rnak, utána meg itt szomorkodik.

Fú, de utálom a lányokat!( Bocsi lányok, tudom nem mindenki ilyen. )

A barátom meg egy hülye

2015. júl. 6. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

Rám nem szoktak nyomulni, de mivel nagy poéngyáros vagyok, szinte látom a szemükben azt a csillogást, hogy várják, hogy kezdeményezzek, meg teszik magukat, stb.

Ilyenkor úgy teszek, mintha nem venném észre, és ők nem mozdulnak rám.

Bár egyszer volt egy érdekes eset, amikor egy csaj hirtelen lekapott. Nem tudtam, hogy mit tegyek, úgyhogy csak hagytam magam, smároltunk egy ideig, aztán kihasználva az alkalmat, egyszer csak eltűntem. De a csajszi annyira részeg volt, hogy alig emlékezett rá.

20F

2015. júl. 6. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt még ilyen.
2015. júl. 6. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos előfordult, de nem vettem róluk tudomást, mások mondták, h. látszik ahogy a csaj hajt rám, ennél már nem is lehetne feltűnőbb, de még akkor sem foglalkoztam vele, közben szerencsére ráakaszkodott vmilyen netes srácra. Amúgy osztálytárs volt, azóta csak annyit vettem észre, h. egy kicsit bunkobb, mint volt...

Mivel sokat vagyok velük (mármint lánytársaságban), és akik nem tudják rólam, hogy meleg vagyok azok nagyon könnyedén félreérthetik a dolgokat, de azért mindenkinek nem mondhatom el a 'dolgot'.

18/f

2015. júl. 7. 00:33
 10/12 ftf1983 ***** válasza:
100%
Persze, hogy volt ilyen. A legdurvább az volt, amikor egy nagyon gyönyörű lány egy meleg szórakozó helyen közölte velem, hogy le akar velem feküdni. Én elmagyaráztam neki, hogy ezt talán nem egy meleg szórakozóhelyen egy melegnek kéne mondania :D
2015. júl. 7. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!