Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy hetero fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hetero fiú ismerőseim szerint is azok a jó kinézetű csajok, akiket én annak találok? Én egy meleg fiú vagyok.

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Véletlen? :O
2014. márc. 12. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát fiuknál már nem ez lenne a helyzet.
2014. márc. 12. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert általában(!!!) a meleg fiúk nem csak néznek, hanem látnak is. Nem véletlen van olyan sok meleg stylist. És kifinomult az orruk, pl. a legtöbb francia drogériában meleg férfiak vannak.
2014. márc. 12. 17:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Én viszont a pacsulit, meg a cicomát ki nem állhatom.

Száz, hogy nem dolgoznék ilyen helyen.

2014. márc. 12. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ízlést nem befolyásolja, hogy az ember meleg-e. Bár én nem vagyok meleg, de vannak ismerőseim, akik igen. Amennyire nem igaz minden meleg fiúra, hogy femininek, annyira nem igaz, hogy mindnek jó ízlése van.
2014. márc. 12. 18:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Sőt akkor azt mondom, nekem azért éppen nem tetszenek a lányok, mert annyira "buz.sak"!

Már amit általában a hétköznapi értelemben sokan értenek bucisság alatt!

Ha meg egy fiú "buz.s", na attól meg aztán tényleg el fog a hányinger.

De a heteroknak sok más ilyen hasonló téveszméjük van még.

Például az a nagy kérdésük is: melyikőtök a lány?

Fel nem fogják, a dolog pontosan arról szól, hogy egyikük sem!

Úgy hogy szerintem az olyan melegeknek, akik cicomázzák magukat, nőnek öltöznek, stb., azoknak valami problémájuk van nyakon felül, plusz semmi mást nem csinálnak, mint szánalmasan és betegesen az egyes heteroknak a melegekről alkotott tévképzeteiknek akarnak megfelelni.

2014. márc. 12. 19:06
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
a hetero fiúk is meg tudják mondani, melyik fiú a jóképű, de hiúságból nem mondanák meg másnak, vagy félnek, hogy melegnek gondolnák őket. szvsz.
2014. márc. 12. 19:53
 8/9 A kérdező kommentje:

A kis hamisak.

Tudtam én ezt már régen. :)

2014. márc. 12. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Kérdező, általánosságban írtam, amit írtam, nem hiába ott a három felkiáltójel.
2014. márc. 12. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!