Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sosem találok párt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem találok párt?

Figyelt kérdés

Tudom..... Rengeteg ilyen kérdés van, de akkor is, úgy érzem, hogy az én esetem más. Objektíven végiggondolva az egészet, teljesen úgy érzem, hogy sosem találom meg a megfelelő személyt :/ A külsőmmel nincs semmi baj, a személyiségemet is megnyerőnek szokták találni, akik újonnan megismernek, mégis 4 éve szinte semmi.

Éreztétek már úgy, hogy az életetekben olyan furcsa véletlenek láncolata történt, és hogy hihetetlen módon kerültetek oda, ahol most vagytok? Mintha „valami” vagy „valaki” terelgetne az utatokon, és ha valami csak egy nagyon picit másképp alakult volna, egyáltalán nem így lenne, ahogy most van.

Na, én pontosan ezt érzem a szerelemben, csakhogy az egész életem ellenem dolgozik. A 4 év alatt kb. 2 emberrel találkoztam, akivel többet is el tudtam volna képzelni, de aztán kiderült, hogy 500 km-re lakik, meg mit tudom én mi baja van, és nem valósulhat meg.

20F

(tudom, fiatal vagyok, stb. Jó lenne, ha majd egyszer csak évek múlva találkoznék azzal a valakivel, de nekem ez olyan Disney-meseszagú, hogy sajnos nem tudok benne hinni)

2015. júl. 4. 00:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szinte az összes meleg ismerősömmel romeon ismerkedtem meg. De facebookon is próbálkoztam, sajnos elég helyzeteket szültek, mert mind a négyszer heterok voltak.

Érdekes, hogy van egy hetero fiú ismerősöm, akivel nagyon jól kijövünk egymással. Sokszor mondtam már neki, hogy annyira kár, hogy nem meleg :D Na és ő gyakorlatilag úgy van, mint én, nagyon nehezen talál magának párt, és egyszer – beleégett az emlékezetembe is, mert nekem a srác nagyon bejön – mondta, hogy milyen kár, hogy nem vagyok csaj >_<

Szóval mintha karnyújtásnyira lenne a megoldás, és mégis ott van egy fal

2015. júl. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!